Šokiran Červarovim izjavama, Stanković ga zove u emisiju

Izbornik je konstatirao da Stanković to ne želi učiniti jer je njemu očito zabranjeno govoriti.

Izbornih hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar sinoć se nakon pobjede nad Francuskom obračunavao s novinarima.

Najviše je kritizirao, na vrlo degutantan način, novinara Jutarnjeg lista Dražena Krušelja, a javno je prozvao i urednika i voditelja HTV-ove emisije “Nedjeljom u 2” Aleksandra Stankovića.

Poručio mu je da ga pozove u svoju emisiju ako ima petlje, a onda je izbornik konstatirao da Stanković to ne želi učiniti jer je njemu očito zabranjeno govoriti, piše Večernji List. Upitan što ima za reći na ove Červarove riječi, Stanković je sinoć odgovorio:

Červar je bio gost u mojoj emisiji kada se rukometno prvenstvo održavalo u Zagrebu. Njemu ni na koji način nije zabranjeno govoriti, ali od tada ga nisam imao razloga više zvati.

To ne mogu učiniti ni iduće dvije nedjelje jer su za njih gosti već unaprijed dogovoreni. Ove nedjelje, recimo, bavim se Vukovarom. No, ne isključujem mogućnost da uskoro u emisiju pozovem upravo Linu Červara, kazao je Stanković.

Kontaktirali smo jučer i prvoprozvanog Dražena Krušelja, koji je bio šokiranČervarovim riječima, no kratko nam je poručio da radije ne bi želio komentirati ispad izbornika rukometne reprezentacije.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.