Šokantna snimka: Žena vikala policajcu “trudna sam”, on je svejedno ustrijelio

Šokantna snimka objavljena je na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi obračun jednog policajca i 45-godišnje žene.

Incident se dogodio u ponedjeljak navečer u gradu Baytownu u američkoj saveznoj državi Texas, a u njemu je smrtno stradala žena.

Na snimci se vidi kako se žena i policajac obračunavaju, a ona se opire dok ju on pokušava uhititi. Policajcu viče da je pusti jer je trudna, a nakon toga se snimka zacrni i čuju se pucnjevi.

Naime, policajac je prema ženi ispalio nekoliko hitaca od čega je jedan bio smrtonosan.

Nakon što je snimka objavljena na internetu, oglasila se i lokalna policija, piše Daily Mail.

Još je rano bilo što govoriti no istraga je zasad pokazala da je jedan naš iskusni policajac patrolirao naseljem na cesti Garth kada mu je prišla 45-godišnja žena koju je znao iz prijašnjih događaja i znao je da protiv nje imamo otvorene naloge za uhićenje. Policajac joj je pokušao staviti lisice no ona mu je uzela elektrošoker i upotrijebila ga na našem službeniku. On je zbog toga bio prisiljen upotrijebiti službeno oružje i ispalio je nekoliko hitaca od čega je najmanje jedan pogodio ženu, objasnio je šef policije Steve Dorris, prenosi Večernji.ba.

Iako u policiji opravdavaju njegov postupak, mnogi smatraju kako je reakcija policajca bila nepotrebna te da policajac treba biti kažnjen zbog onoga što je učinio.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.