Šokantna izjava hrvatske zastupnice: Strugali su mi maternicu bez anestezije

Zastupnica Mosta NL u Hrvatskom saboru, Ivana Ninčević Lesandrić u petak je šokirala cijelu sabornicu prilikom rasprave o nepovjerenju Milanu Kujundžiću, kad je izjavila kako je nedavno imala pobačaj i da su joj pritom liječnici strugali maternicu bez korištenja anestezije.

Oporbeni zastupnici u Saboru, naime, traže da Sabor većinom glasova izglasa nepovjerenje hrvatskom ministru zdravstva Milanu Kujundžiću zbog lošeg stanja u hrvatskom zdravstvu. Raspravu je prvo obilježila žestoka svađa hrvatskog premijera Plenkovića sa zastupnicima Živog zida, no pravi šok uslijedio je kad se za riječ javila zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić, navodi Index.hr.

Ja sam imala spontani pobačaj. Vezali su me i strugali mi maternicu pola sata bez anestezije, na živo, rekla je Ivana Ninčević Lesandrić opisujući svoje nedavno iskustvo s hrvatskim zdravstvom, a zatim nastavila:

Tamo sam otišla kao i svaki građanin koji uredno plaća zdravstveno, s punim povjerenjem. Dočekalo me 15. stoljeće. Svezali su mi ruke i noge i počeli proces kiretaže, na živo bez anestezije. Struganje maternice, unutarnjeg organa, na živo, bez anestezije. To je bilo 30 najmučnijih minuta u mom životu. Svaka minuta je trajala vječnost. To je 30 minuta ponižavanja svake žene koja sada leži na ginekološkom stolu i koja će ovo u budućnosti doživjeti. Zar nije dovoljno ženi što je izgubila dijete, nego je treba doslovno iskasapiti i uništiti?, poručila je Ninčević Lesandrić.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković potom je pokušao prekinuti Ninčević Lesandrić jer je predugo pričala, pri čemu je rekao: “Iznosite jednu vrlo intimnu stvar i dovodite me u neugodnu situaciju.”

Pogledajte snimku ove šokantne izjave:

11. 10. 2018.

Posted by Ivana Ninčević – Lesandrić on Thursday, 11 October 2018

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.