Snimljena dadilja koja udara i maltretira dvogodišnje dijete u igraonici

Policija u Skoplju uhitila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje dijete koje je čuvala, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Naime, 59-godišnja Ž. P. je uhićena u četvrtak nakon što je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u njegovoj igraonici ona fizički napala maloljetno dijete.

Policija i tužitelj koji su izvršili očevid, utvrdili su da je Ž. P. angažirana kao dadilja kod D. D. (43) i da je fizički napala njenog dvogodišnjeg sina.

Lokalni mediji su objavili snimak s nadzorne kamere na kojem se vidi da žena u igraonici za djecu šamara dijete, vuče ga i gura da sjedne na stolicu, piše Klix.

To nije prvi put da je u Skoplju uhvaćena dadilja kako maltretira dijete. Prethodno je 2015. godine kamerom koju je otac postavio u igračku, snimljena dadilja koja maltretira devetomjesečnu bebu.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Dovoljno mi je vidjeti kako ga grubo vuče za jaknu i svi ti silni grubi pokreti, jasno da se radi o bezosjećajnoj osobi.
    Ako ništa upozorenje svim roditeljima da dobro provjere kome povjeravaju svoju djecu na čuvanje. Samo kad se sjetim one žene kako je postupala prema bebi i njena metoda “umirivanja” nije mi dobro.

  • Sve je vise nasilja a trebalo bi biti sve manje… Sve je manje postovanja.. obzira.. strpljenja.. Jer izgleda da sve vise volimo samo sebe i gledamo da ugodimo samo sebi…postajemo drusto sebicnih ljudi..

    • Tocno tako. A nasilje nije samo prema tudjoj djeci, nego i prema svojoj. U javnosti divni, krasni, kod kuce nemilosrdni. Djeca su nam sve pogubljenija jer vecinom i ne kuze sto se dogadja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.