Snimljen spot za pjesmu posvećenu pobijenim hercegovačkim franjevcima

U sklopu Nagradnog natječaja  Vicepostulature postupka mučeništva “Fra Leo Petrović i 65 subraće” pjesma “Bože, nek’ se nikad ne zaboravi” osvojila je drugo mjesto, a sada je za nju snimljen i prateći videospot.

Nagradni natječaj Vicepostulature postupka mučeništva “Fra Leo Petrović i 65 subraće” održava se u sklopu obilježavanja obljetnice ubojstva 66 hercegovačkih franjevaca u II svjetskom ratu i poraću, Natječaj na ovu temu je podijeljen u tri uzrasta: djeca, mladež i odrasli.

Na Nagradnom natječaju 2017. drugu nagradu za uzrast odrasli osvojio je Franjo Kraljević za pjesmu “Bože, nek’ se nikad ne zaboravi”. Autor teksta sam je pjesmu uglazbio. Za aranžman i miks zaslužan je Gabrijel Prusina. Mastering je odradio Saša Miočić, a izdavač je Središte HSK za istraživanje posljedica totalitarizama. Pjesmu izvodi Gregorian Cro.

Ovih dana je izašao i video spot u izvršnoj produkciji Kadar d.o.o, a producenti su Franjo Kraljević i Niko Marušić. Redatelj je Tomislav Topić, dok je direktor fotografije Mirko Pivčević. Kolorist i zaslužan za efekte je Tomislav Bubalo.

Autor pjesme i jedan od producenata spota Franjo Kraljević posebno se zahvaljuje na pomoći i podršci u ovom projektu fra Miljenku Stojiću, don Draganu Filipoviću i Niki Marušiću. Također se zahvaljuje i svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli da ova pjesma i video spot budu ovakvi kakvi jesu, priopćeno je iz Vicepostulature.

Pogledajte spot za pjesmu posvećenu pobijenim hercegovačkim franjevcima “Bože, nek’ se nikad ne zaboravi”.

(www.jabuka.tv)11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.