Snimljen bijeg iz divljeg požara u Kaliforniji koji odnosi živote

U divljem požaru koji je zahvatio američku saveznu državu Kaliforniju zasad je poginulo devetero ljudi, a deseci osoba vode se kao nestali.

Policija je u četvrtak otkrila pet žrtava u gradu Paradiseu, sjeverno od glavnog grada Sacramenta, čijih je 26.000 stanovnika dobilo naređenje za evakuaciju.

Četiri žrtve bile su u svojim automobilima, a jedna na obližnjem tlu.

Te osobe koje su pokušavale pobjeći nisu mogle biti smjesta identificirane zbog njihovih opeklina, rečeno je jučer iz lokalne policije.

“Ovo je nadrealno”

Jedna stanovnica grada Paradisea, koji je požar potpuno uništio, na Facebooku je objavila snimku vožnje kroz požar prilikom evakuacije. Brynn Parrot Chatfield je na toj društvenoj mreži objavila snimku koja prikazuje vožnju kroz vatrenu stihiju, pri čemu se vidi kako s obje strane ceste plamti požar.

Snimka podsjeća na kadrove iz filmova katastrofe, a ženska osoba u automobilu moli Boga za pomoć i sigurnost.

Osjećam se vrlo ranjivo zbog objave ove snimke, ali mislim da to moram napraviti. Moj rodni grad Paradise gori. Moja obitelj je evakuirana i na sigurnom je. No, nisu svi moji prijatelji na sigurnom. Ovo je nadrealno, napisala je.

Evakuacija slavnih

Šesto kilometara južnije, blizu Los Angelesa, grad Malibu bio je pod uzbunom zbog jakog požara koji je izbio prethodnog dana dvadesetak kilometara sjevernije.

Nekoliko slavnih osoba od mnogih koje žive na tom području, moralo je biti evakuirano, poput Kim Kardashian, glumice Alysse Milano i meksičkog redatelja Guillerma del Tora, prenosi Index.hr.

Ukupno je u Kaliforniji evakuirano gotovo 150.000 ljudi.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Cudno ja mislio ovi glumci pjevači imaju novce imaju sve i nitko i ništa im ne može kad ono i kim Kardashian u bijegu jel ponijela ormare s odjećom haha 😂 ps malo sale ne skodi nece im nista bit samo ih malo Bog pecno

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.