Snimka svećenika koji blagoslivlja novi vidikovac na Biokovu postala hit na internetu

Skywalk šetnica koja je u srijedu otvorena na Biokovu mogla bi kod mnogih posjetitelja izazvati vrtoglavicu.

Riječ je o vidikovcu u obliku potkove, sa staklenom podlogom za hodanje koja u najizbočenijoj točci u duljini od 12 metara natkriljuje litice Ravne Vlaške. S Nebeske šetnice pogled puca na Tučepe, Podgoru i Makarsku, dalmatinske otoke Hvar, Brač, Vis, Korčulu, Pelješac, a za posebno lijepog vremena, nakon što čuvena biokovska bura razbistri obzor, pogled seže i do rta Monte Gargano u Italiji.

Dodajmo kako je vidikovac sa staklenim podom smješten na visini od čak 1.228 metara nad morem.

Skywalk su na otvorenju blagoslovili i lokalni svećenici, a snimka tog čina ubrzo je postala hit na internetu, prenosi Bitno.net.

Naime, čini se kako jednom svećeniku prozirno dno nije ulijevalo najveće povjerenje što je rezultiralo simpatičnim prizorom.

Video je brzo podijeljen na katoličkoj Facebook stranici Progressus ad infinitum gdje je skupio više od tri tisuće lajkova.

👀

Posted by Progressus ad infinitum on Friday, 3 July 2020

(www.jabuka.tv)

24 komentara

 • I tebi se vjera poljuljala kao meni što se desilo na olujnom moru kada posumnjah u KRISTA ,počeh tonuti.

 • a moj pratre je ti velika vjera,hitno u samoizolaciju pozabavit se svojom vjerom i komu i kakvu navještaš!?????????????????????????????????????Bog ti bio na pomoći i svima nama!

 • On je samo čovjek..i možda je slabić..nije hrabar..i ima fobiju..odmah ga “perete”.Jeste li sigurni da i vi imate muda sa prohodat po tome.Ali pljuvanje vam ide baš..i to nedjeljom.Sigurno ste se i pričestili.Postajemo divlja horda željnja skalpova,ogovaranja i najnizih naslada.

 • Akrofobija ili starh od visine se razvija sa starošću osobe. Kao dijete možeš se penjati po vrletima, gudurama, stablima i visovima, ako tu vještinu ne vježbaš, vremenom se razvija akrofobija kako stariš. Tako i ovaj starac fratrina i to nema nikakve veze sa “hrabrošću” kako neki tumače njegovo ponašanje. Iskazao je upravo suprotno od prozivanja, iskazao je upravo hrabrost, jer se suprostavio svojoj fobiji i “ispreskakao” šetnicu i blagoslovio ju. Dokažite se vi hrabri, ali na nečemu što iziskuje hrabrost, a ne na ovome.

 • Veliku većinu ovih komentara uoćće na ovom portalu malo proizvode Širokobrižani ,to se radi ciljano rušilački da se narod obeshrabruje i zavađa ,a radi se po receptu udbe u laboratoriju medija i bošnjačke službe AID

 • Video sam pogledala par puta i svaki put se posteno nasmijem..tako mi je simpa ovi fratar i njegovo ”Fali more drž se kraja!”..Mozda nije ni svjestan koliko dobru promociju mosta je napravio…

 • TAKO JE , ZNA DOBRO FRATAR DA SE TREBA UZDATI U BOGA I NJEGOVO MILOSRĐE A,NE NA BILO KAKVE LJUDSKE VRATOLOMIJE I IZUME VAN PAMETI.

  • Kako sudimo tako će se nama suditi.,čini drugomu kako želite da vama drugi čine,napisah premda u komentarima nitko ne osuđuje svećenika za strah pa i od visine.

 • ovo ti je sve pamet me je pratila ,a bio sam brži,još jedna u nizu gluposti,kojima se ne nazire kraj,Bože pomozi!?????

  • E hej ti fujkavac ,čovjek po vašem nesmije se malo našalio ,što je to tako strašno i fujkavo u komentarima ,niđe ti veze

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.