Snimat će se serija o jednom od glavnih likova La Case De Papel

Bliži se završetak velikog Netflixovog hita La Casa De Papel, ali su tvorci serije u utorak objavili dobru vijest za obožavatelje.

Na službenom Twitter profilu serije su objavili da će gledatelj 2023. gledati seriju o jednom od popularnijih likova, Berlinu.

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere!

Uz objavu na društvenim mrežama, vijest je na jučerašnjem događaju u Madridu objavio i Pedro Alonso koji je u seriji Berlin. Ova serija predstavlja spin-off koji će pratiti samo priču o Berlinu, piše Variety.

Ovo je trenutak za pamćenje jer predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog, rekao je Alonso.

Na jučerašnjem druženju s obožavateljima u madridskom Palacio Vistalegreu Alonso je još rekao da je “serija put u nepoznato, ali i da su otvoreni za sve mogućnosti i da nisu postavili neka očekivanja”.

Ova bi vijest mogla razveseliti mnoge kojima nije bilo drago što je Berlin poginuo već u drugoj sezoni tog Netflixovog hita.

Uz vijesti o ovom spin-offu, na društvenim mrežama i svjetskim portalima se piše i o korejskoj verziji La Case De Papel u kojoj ulogu Berlina ima glumac Park Hae-soo, a ta verzija će biti dostupna na Netflixu 2022. godine.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.