Snimanje popularne serije nastavljeno u Hercegovini

U Trebinju je počelo snimanje nastavka kriminalističke serije “12 reči” u režiji Jelene Stolice, čija je produkcija prvog serijala nastala prije dvije godine.

“Jako bitan dio priče”

Druga sezona, čije je snimanje započelo krajem prošle godine u Pančevu, djelomično se snima i na više trebinjskih lokaliteta, gdje se snimanje odvija još od nedjelje, pišu Nezavisne.

Anja Ninković, direktorica serije, kaže da će se serija na području Trebinja snimati još dva dana, nakon čega se snimanje premješta u Beograd.

Ovo je druga sezona u produkciji ‘Telekoma’ koju radimo i stvarno smo sretni što smo došli u Trebinje. Trebinje je jako bitan dio naše priče, pogotovo za našeg negativca kojeg igra Nikola Pejaković. Uzbuđeni smo što ćemo grad pokazati našim gledateljima, kaže ona.

Napominjući da snimanje u Trebinju ide sve kako je planirano, Ninković dodaje da je odlično što je vrijeme promjenljivo jer je serija vrlo mračna, pa je to vrlo dobro za atmosferu.

Podsjetila je da nakon snimanja u Beogradu ekipa putuje na snimanje scena u Švedsku.

I film

U ovoj triler seriji, koja gledatelje vodi u misteriozni svijet kriptovaluta, pored Nikole Pejakovića, igraju i Tihomir Stanić, Viktor Savić, Marija Bergam, Branka Pujić i mnogi drugi poznati glumci.

Sam naziv “12 reči” označava šifru ili verifikaciji kod za novčanik u kojem su kriptovalute, a serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje, stavljajući u fokus unutarnje borbe likova i njihove odnose.

Istovremeno se na sjeveru Hercegovine, u Nevesinju, snima jedna sekvenca filma “Budi Bog s nama” proslavljenog srpskog redatelja Slobodana Šijana.

Snimanja se odvijaju na lokalitetu mosta Ovčiji brod, u selu Bratač, gdje su okupljena eminentna glumačka imena, predvođena Milošem Bikovićem, koji je ovom prilikom izjavio da ne poznaje dobro ove predjele, ali da su dosta inspirativni, pa bi se još ovoga ljeta mogao vratiti u Hercegovinu s novim projektom jer je u srcu osjeća svojom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.