Službeno predstavljanje Humanitarne udruge ''fra Mladen Hrkać'' u Širokom Brijegu

Prvo službeno predstavljanje Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ u Bosni i Hercegovini održat će se u četvrtak, 27. prosinca, u 19 sati u Kinu Borak u Širokom Brijegu.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnovana je u lipnju ove godine u Zagrebu s ciljem pomaganja osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koji žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb. Svi korisnici pomoći koji dolaze na liječenje u Zagreb, na raspolaganju imaju smještajne kapacitete u čijoj neposrednoj blizini se nalazi većina medicinskih institucija i ostali važni sadržaji što njihov boravak u Zagrebu čini mnogo jednostavnijim.

Glavni ciljevi djelovanja Udruge su prepoznavanje potreba osoba sa zdravstvenim poteškoćama i njihovih obitelji, poboljšanje kvalitete skrbi te pružanje adekvatne pomoći njima i njihovim obiteljima u vidu smještaja, prijevoza, administracije, prehrane te uvjeta školovanja tijekom njihovog boravka u Zagrebu,.

Tijekom večeri predstavnici i volonteri Udruge upoznat će sve nazočne sa detaljnim planom i aktivnostima koje Udruga provodi s ciljem podmirivanja osnovnih životnih potreba osoba sa zdravstvenim poteškoćama i njihovih obitelji koje žive izvan Hrvatske.

Tijekom večeri svi prisutni će moći dati svoje dragovoljne priloge za pomoć najpotrebitijima.

U glazbenom dijelu večeri nastupit će ženska vokalna skupina „Tibia“ i glazbenica Lucija Zovko dok će program voditi radijski voditelj Marinko Karačić.

Više informacija o radu i aktivnostima Udruge možete pronaći na našoj službenoj web stranici www.humh.hr

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.