Službeno: Iduća dva kola Premijer lige BiH bez publike – Jabuka.tv

Službeno: Iduća dva kola Premijer lige BiH bez publike

Nogometni savez BiH službeno donio odluku o igranju utakmica bez publike u iduća dva kola Premijer lige BiH.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

U cilju prevencije širenja koronavirusa, a slijedeći preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova kao i vladinih institucija u BiH, Komitet za natjecanje NS/FS BiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas donio odluku da se utakmice 23. i 24. kola BH Telecom Premijer lige BiH igraju bez prisustva gledatelja.

Bez publike će se igrati i susreti 16. i 17. kola Premijer omladinske lige BiH (U19), 22. kola Premijer omladinske lige BiH (U15 i U17), 1. kola Elitne i razvojne lige BiH, 12. i 13. kola Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i pretkola KUP-a BiH za sezonu 2019/20, 16. i 17. kola Premijer futsal lige BiH i utakmice polufinala KUP-a BiH u futsalu.

Zbog odluke vlasti RS-a Radnik i Široki Brijeg bez publike

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Hahaha kako si smjesan, mrs u kurac, sigurno si na pecari zadnji put bio 2017 protiv Aberdeena i poveo svoje 3-godisnje dijete koje je cijelo vrijeme lupalo nogama od tudju stolicu

 • Zabranjena su okupljanja preko 250 ljudi, a na utakmice PLBiH dolazi po prosjeku100 ljudi po utakmici..Ne znam cemu pred praznim tribinama, kad su vec prazne..

 • Što ima novo? Jeste kupili Čokoladu marke ČoKolinda ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha..

  • Sprčili ti crveni (ali i plavi, zeleni, crni, žuti…) CRVENI Split, Orjunu, narodne heroje Antu Jurjevića Baju i Vicka Krstulovića (inače poznate partizanske koljače i Titinu krmad), te druga Zorana Milanovića Narkomanovića i Školjanovića.

 • Za crveni split ,retardu nema vas šačica u Splitu prevladava desno krilo hrvatska Zagora i hrvatska Herceg -Bosna ,orjuna broji kraj i krah

 • Anonimno u 18:34 pokakam ti grob Pavelićev. Kukavica lizoguz Ante je pušio kitu Musoliniju, lizo dupe Hitleru ali je bježo kukavica sa svojim koljačima.. Titan im dao papra ha ha ha ha ha. Živio Tito.

 • Ovo je za vas skripare exstra ne morate na dva gostovanja Ici sad objavite da ste htjeli sa 4 autobusa Ici 😂😂😂😂

 • Ex”S”tra!!!!!
  Točka, zarez, malo, veliko slovo???? (znaš li si ti i kad ide?) … Nepismeni seljo mostarski koji misli da je najpametniji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.