Služba za zapošljavanje ŽZH moli korisnike da se prilagode novom načinu rada

S obzirom na specifičnu djelatnost Službe za zapošljavanje ŽZH i proglašenom pandemijom koronavirusa (COVID-19), molimo sve naše korisnike da se prilagode novom načinu prijema stranaka.

Zbog opasnosti širenja koronavirusa (COVID-19) ograničava se rad sa strankama u Službi za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 18. ožujka 2020. do 31. ožujka 2020. godine na način da će se prijem stranaka vršiti samo u slučajevima ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje – žurni slučajevi.

Svi rokovi u kojima su stranke dužne poduzeti određene radnje u Službi u vezi novo prijave, redovitog javljanja, ostvarivanja prava na novčanu naknadu i drugih prava koji rokovi su uređeni Zakonom o posredovanju u zapošljavanju i socijalnoj sigurnosti nezaposlenih osoba i podzakonskim aktima, prolongirat će se za naprijed navedeno razdoblje.

Stranke svu komunikaciju mogu ostvariti putem telefona:

ili e-maila koji su objavljeni na web stranici Službe za zapošljavanje ŽZH: www.szz-zzh.ba.

Također, preporučujemo da se u cilju zaštite osobnog i javnog zdravlja striktno pridržavate svih preporuka Kriznog stožera županijskog ministarstva zdravstva, objavljeno je na službenim stranicama Službe za zapošljavanje ŽZH.

Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Ne samo ovi, već svi paraziti na raznim proračunima, sad imaju opravdanje za svoj nerad. Korona im legla ko kec na desetku.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.