Slovenac ostavio napojnicu konobaru u Crnoj Gori, pa postao hit na internetu | Jabuka.tv

Slovenac ostavio napojnicu konobaru u Crnoj Gori, pa postao hit na internetu

Koliku napojnicu treba ostaviti konobaru – često je neiscrpna tema za mnoge, ali ne i za Slovence koji su “počastili” jednog crnogorskog konobara jednim jedinim centom.

Gosti kafića dobili su račun koji je iznosio 4.20 eura (nešto više od 8 KM), a konobar koji ih je uslužio na Twitteru je podijelio fotografiju na kojoj se vide dvije kovanice od 2 eura, dvije od po 10 centi i kao napojnica samo jedan cent.

Škrtarenje Slovenaca izazvalo je burne reakcije tviteraša koji su se složili u jednom – da osoba koja ih je uslužila nije trebalo ni uzeti svoju “napojnicu”…

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • NEMATE POJMA KOJA JE USLUGA U CG!! OSMJEH DO UVA ; TRCKARAJU OKO NAS;; LUGARE CISTE; PITAJU JELI SVE DOBRO; TRIBA LI VAKO ILI NAKO!! A VI MUCITE, STA NISTE BILI TAMO NIKAD!!

  • ovo su američke fore – poanta ostavljanja jednog centa je da osoblju daš do znanja da nisi zaboravio napojnicu nego da nisi zadovoljan uslugom, al da ti se ne da zaj*bavat s knjigo zalbe i da su točno toliko zaslužili – proguglajte “one cent tip”. nema to veze ni sa slovencem ni sa crnom gorom.

  • Cent po cent i eto para,dugaje godina,kolikobi trebalo ostavit u nasem hotel parku?,kad cekas konobara pola sata i onda dodje pa nezna rec ni dobar dan a o izvinite da nepricam..sadsu kodnas konobari zadnja klasa a nekad bio konobar gospodin al nije mogao svak bit konobar ko danas.

  • AJDE NE PRDI TI ANONIMNO U 10.23:: SVI SU BRZI; TOCNI, LJUBAZNI! SAMO JE AMBIJENT KATASTROFA! JOS MALO PA CE SE MOC LEZAT I SPAVAT NA TARASI!

Komentiraj: