Sloboda produžila ugovore s 11 igrača

Od završetka prvog dijela sezone čelnici tuzlanske Slobode obavili su razgovore i produžili suradnju sa 11 igrača kojima uskoro ističu ugovori, doznaje Fena.

Sportski direktor Denis Karić potvrdio je da su pregovori o ostanku na Tušnju uspješno završeni sa Nemanjom Stjepanovićem, Mladenom Veselinovićem, Ivanom Fatićem, Ivanom Kostićem, Samirom Efendićem, Darkom Todorovićem, Erminom Zecom, Ibrahimom Škahićem i Amerom Ordagićem, te vratarima Filipom Erićem i Azirom Muminovićem.

”Razgovarali smo sa svima koji su nam bili dostupni. Na odmoru su Haris Mehmedagić i Vladimir Grahovac i do početka priprema obavit ćemo razgovore i s njima. Naravno, neki su tražili klauzulu da mogu otići u inozemstvo ukoliko pronađu adekvatan angažman (Veselinović, Zec…) i normalno je da im u tom slučaju izađemo u susret”, izjavio je Karić.

Zasad su Slobodu napustili jedino Miljan Govedarica i Eldar Hasanović, na koje trener Vlado Jagodić više ne računa, te Adnan Bobić, koji je tražio raskid ugovora radi obiteljskih obveza, a onda je završio na Grbavici.

Uskoro će biti održan i sastanak članova klupske uprave i stručnog stožera sa nadarenim juniorima, kadetima i njihovim roditeljima.

”Neke od mladih igrača želimo priključiti prvoj momčadi, ali oni moraju ugovore potpisati sa Slobodom, a ne sa menadžerima. Želimo prekinuti s praksom da naši treneri stvaraju igrače, a onda ih uzmu pod svoje menadžeri i manipuliraju njima. To ubuduće nećemo dozvoliti i danas ćemo o tome razgovarati s talentiranim igračima i roditeljima. Ili mi ili menadžeri, pa neka se odluče”, zaključio je Karić.

(Fena)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.