Slavni virtuozi ‘2Cellos’ 14. kolovoza u Mostaru

Kada su prvi put nastupili u Mostaru, u prosincu 2012.,velika dvorana Kosače bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i rasprodana u jednom danu.

Naravno, oni su planetarno popularni violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser-2Cellos koji su nedavno odlikovani i kao najveći promotori svoje zemlje u svijetu.

U Mostar stižu u četvrtak, 14. kolovoza, a za njihov drugi koncert, organizatori iz agencije PRimera, odlučili su se za ljetnu pozornicu Kulturno-sportskog centra Kantarevac.

Glazbeni dvojac koji je osvojio svijet u BIH već tradicionalno dolazi pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma, kompanije koja prepoznaje i podržava vrhunske glazbene događaje.

Obrade pjesama Green Day-a, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni „Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, pjesme su koje može očekivati njihova publika u Hercegovini, ali i neke nove obrade, budući da na tržište uskoro dolazi i njihov treći album.

Ulaznice u pretprodaju stižu već u ponedjeljak, 7. srpnja.

”Publika željna posebnog glazbenog doživljaja, kakav 2Cellos zaista I jesu, moći će do ulaznica po nižim cijenama već od idućeg tjedna.U pretprodaju puštamo 1500 ulaznica, koje će se moći kupiti po cijeni 25 KM za tribine (slobodno sjedenje), parter sjedenje (VIP 2 ) za 35 KM, a VIP 1 idu u pretprodaju po 45 KM. Prodajna mjesta su sustav kupikartu.ba, te u Mostaru info pult Mepas Mall-a i Forest lounge bar.”, kazali su organizatori.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.