Slavni glumac o borbi s koronavirusom: Nakon njega borba s rakom činila mi se kao mačji kašalj

Oskarovac Jeff Bridges objavio je da je njegov limfom u remisiji te je otkrio da se u siječnju zarazio koronavirusom, što je tajio do sad.

Mnogo se toga dogodilo od mog posljednjeg javljanja, napisao je Bridges na svom blogu, gdje se posljednji put oglasio u siječnju.

Rak je u remisiji, masa se smanjila na veličinu kamenčića, objavio je pa započeo priču o zarazi koronavirusom.

Zvijezda filma Big Lebowski i supruga Sue koronavirusu su bili izloženi u centru gdje je glumac primao kemoterapiju. Oboje su ubrzo nakon zaraze završili na intenzivnoj, prepričao je. Supruga je na intenzivnoj bila pet dana, a on, s imunološkim sustavom oslabljenim zbog kemoterapija, pet tjedana.

Moja borba s covidom napravila je to da mi se borba s rakom činila kao mačji kašalj, napisao je. Otkrio je i da je htio to objaviti još u ožujku, no suzdržao se dok potpuno ne pobijedi koronavirus. Sad je korona iza njega, kaže, prenosi Index.

Covid me dobro izudarao, ali sad sam dva puta cijepljen i osjećam se mnogo bolje, napisao je.

Zahvalio je svom fizioterapeutu koji mu je pomogao da se oporavi.

Donedavno sam trebao kisik da bih mogao hodati, zvučao sam kao Darth Vader, našalio se oskarovac te se pohvalio da je naposljetku uspio sam odvesti kćer Hay, koja se udala u kolovozu, do oltara.

Podsjetimo, Bridges je u listopadu 2020. godine objavio da boluje od limfoma.

Kao što bi Dude rekao, novo sranje je izašlo na vidjelo… Dijagnosticiran mi je limfom. Iako je to ozbiljna bolest, imam sreću što imam sjajan tim doktora i prognoze su dobre. Počinjem s liječenjem i obavještavat ću vas o oporavku, napisao je tad.

Poznati glumac otkrio da boluje od limfoma

Desetak dana kasnije javio se iz bolnice i zahvalio svima koji su uz njega. Tad je pozirao u bolničkoj spavaćici uz stalak s lijekovima, koje prima intravenozno.

(www.jabuka.tv | Foto: EPA)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.