Slavko ipak neće prodati konje

Slavko Budoš, koji je pred kamerama HRT-a ispričao kako mora prodati konje jer ih više ne može hraniti, dirnuo je cijelu Hrvatsku.

Odmah nakon što su mediji prenijeli vijest o 80-godišnjaku koji plače zbog konja, uslijedili su brojni pozivi obitelji Budoš, a onda i jedan najvažniji.

Javio se jedan gospodin iz Zagreba i osigurao nam godinu dana hrane za konje. Nećemo ih morati prodati. Bar dok ne nađemo pravog čovjeka, rekla je za Index presretna Eržebet Budoš.

Rekao nam je da ne smijemo prodavati takve konje, govori uzbuđena Eržebet, dok gospodin Slavko čisti cestu kojom će im doći brojni novinari koji su se najavili.

Ma znate što, to nisu konji, to su ljudi, oni samo što ne govore, kaže presretna supruga Slavka Budoša.

Podsjetimo, HRT je objavio priču o 80-godišnjem Slavku Budošu iz Markovca Našičkog koji prodaje svoje konje jer više nema novca da ih prehrani.

Slavko je prije desetak godina poželio i kupio konja iako se nije namjeravao baviti uzgojem, no dogodilo se da ih ipak ima 14. Sve teže pronalazi novac da bi ih prehranio, a stigle su ga i godine. Pred kamerama se od tuge za svojim konjima i rasplakao.

Prodaje konje jer ih ne može hraniti: Samo da ih novi gazda ne tuče

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.