Slaven Bevanda: HRS je podržao Kordića zbog sarajevske antihrvatske histerije – Jabuka.tv

Slaven Bevanda: HRS je podržao Kordića zbog sarajevske antihrvatske histerije

Slaven Bevanda, vijećnik Hrvatske republikanske stranke (HRS) u Podcastu Bura govorio je o izboru gradonačelnika Mostara kazavši kako se iz Sarajeva podigla antihrvatska histerija koja je prisilila vijećnike HRS-a da podršku daju kandidatu HDZ-a BiH Mariju Kordiću.

Također, Bevanda je govorio o nacionalnosti kao jedinom kriteriju izbora gradonačelnika koji je nametnula SDA kao i posljedičnoj hajci na vijećnice Naše stranke Irmu Baralija i Bošku Ćavar.

Pojasnio je što HRS očekuje od ovog saziva Gradskog vijeća te osvijetlio veličinu problema s kojima će se vijećnici morati suočiti. Osvrnuo se na posljedice odluke HRS-a da podrži kandidata HDZ-a i odgovorio na pitanje znači li to da je HRS postala satelit HDZ-a.

Iznio je i buduće planove HRS-a te objasnio kakav je danas status ove stranke u Hrvatskom narodnom saboru.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

    • usao je u politiku imucan,znaci nije kao ovi ostali sto su preko noci “pogospodili”,isto tako nije potpisao rjesenje medicinarima Doma zdravlja kada su krenuli u strajk-cak im je zaprijetio/prica se/,znaci-za mene Kordic :pametan,obrazovan,bogat-gospodin -pa ne znam je li mu ovo trebalo s obzirom na probleme grada,nek’ mu je dragi Bog na pomoci u svemu sto ga ceka u narednom razdoblju

  • Jado jedan što ne priđete svi u HDZ šta se glupirate više, samo mu facu pogledaš i vidiš odma da je to lopina svjetska kao i onaj mali što prelazi u devedesetku

  • Ta histerija traje ima 20 godina…
    Da ga niste podržali na idućim izborima ne bi dobili 1 vijećnika. Jedva da ste stranka, aj u Mostaru ste možda nešto sad i ostvarili a pogledaj ostale gradove i tko su vam članovi. Bruka

  • Tako treba, radite budite uporni ne treba nama Hrvatima jedna partija i jednoumlje budite različiti inovativni ali kada je nacionalni interes u pitanju morate svi biti jedinstveni to je jedino ispravno u ovom vremenu i u ovom loncu.

  • Slaven je jedna pametna osoba. Odličan odvjetnik i čovjek. A vi serite koliko hocete. U politici je a političari se pljuju. To je tako. Zašto su satelit Hdz a ako su glasali za Kordica? Sta su trebali napraviti po vama?!

  • Da nisu glasali za Kordića onda bi ih ovi isti koji ih sada optužuju da su satelit HDZa optuživali da su izdajnici. Sta ćeš takav ti je narod naš.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.