Skupština ŽZH odabrala održavatelja i servisera službenih vozila

Skupština Županije Zapadnohercegovačke tvrtku “MRM export-import d.o.o.” ocijenila je najpovoljnijim ponuditeljem u postupku javne nabave usluga održavanja i servisiranja službenih vozila Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Kako navode iz Skupštine ŽZH, prihvaćena je Preporuka Povjerenstva za javne nabave od 20. prosinca 2017. godine prema kojoj je ugovor o javnoj nabavi usluga održavanja i servisiranja navedenih vozila dodijeljen ponuditelju “MRM export-import” iz Ljubuškoga, i to za ponuđenu godišnju cijenu od 13.899,10 KM s PDV-om.

Postupak javne nabave usluga održavanja i servisiranja službenih vozila Skupštine ŽZH pokrenut je 7. studenoga 2017. godine i proveden je putem konkurentskoga zahtjeva za dostavu ponuda.

Procijenjena vrijednost nabave usluga održavanja i servisiranja službenih vozila Skupštine Županije Zapadnohercegovačke bez PDV-a iznosio je 12.000,00 KM, a sredstva za nabavu usluga osigurana su u Proračunu Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu.

Na portalu javnih nabavki objavljena je obavijest o nabavi, na koju je blagovremeno pristigla jedna ponuda, i to ponuda tvrtke “MRM export-import d.o.o. Ljubuški”.

Cijeneći naprijed iznesene činjenice, smatram da je u provedbi ovoga postupka Povjerenstvo postupilo sukladno Zakonu o javnim nabavama, odgovarajućim pod zakonskim aktima, natječajnoj dokumentaciji, da nema osnove za neprihvaćanje preporuke Povjerenstva u konkretnom slučaju te da je primjenjujući kriterij najniže cijene kao najpovoljniji i jedini pristigli ponuditelj ocijenjen “MRM export-import d.o.o. Ljubuški, s godišnjom cijenom bez PDV-a u iznosu od 11.879,57 KM, odnosno 13.899,10 KM sa PDV-om, navela je tajnica Skupštine ŽZH Julijana Šimović.

 

Protiv ovog Rješenja dozvoljena je Žalba sukladno članku 99. i 101. Zakona o javnoj nabavi (“Službeni glasnik Bosne i Hercegovine” broj: 39/14). Puni tekst Rješenje pročitajte na poveznici.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.