Skromna Lana Pudar poručila: Nastaviti raditi – Jabuka.tv

Skromna Lana Pudar poručila: Nastaviti raditi

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg zajedno s ministrom prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašidom Hadžovićem primio je u ponedjeljak u svom uredu Lanu Pudar, predstavnicu Bosne i Hercegovine na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Lana je iskoristila susret kako bi predsjednika Hercega i ministra Hadžovića upoznala s tijekom priprema za Olimpijske igre.

Jako sam sretna i zadovoljna ostvarenim rezultatom. Planovi za dalje su mi nastaviti raditi i pokušati otplivati što bolje vrijeme na Olimpijadi, kazala je Lana.

Čestitavši Lani na ostvarenom rezultatu, Herceg je kazao kako ga, kao dugogodišnjeg športskog djelatnika, raduju uspjesi hercegovačkih športaša na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Uspješni športaši zaslužuju našu potporu i uvijek rado podupiremo njihove napore kako bi im se, barem dijelom, olakšao težak športski put. I ovog puta, a na prijedlog resornog Ministarstva, Vlada će, sukladno financijskim mogućnostima, nagraditi Lanin izvanredni športski uspjeh i poduprijeti njezin odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Također, raduje me što sam u prigodi Lani osobno poželjeti uspjeh na Olimpijskim igrama. Uvjeren sam u to kako će nas i ovog puta obradovati sjajnim rezultatom, zaključio je Herceg.

Zadovoljstvo susretom s budućom sudionicom Olimpijskih igara u Tokiju izrazio je i ministar Hadžović.

Izuzetna mi je čast što smo ugostili našu Lanu, buduću sudionicu Olimpijskih igara u Tokiju koja na najbolji način predstavlja i Grad i našu domovinu. Lana je pokazala da se ne samo talentom, nego i konstantnim radom, odricanjem i zalaganjem mogu ostvariti svjetski rezultati. Naš cilj je da podupiremo ovakve rezultate jer su oni na ponos ne samo Lanine obitelji, prijatelja i Plivačkog kluba Orka, nego i cijele Bosne i Hercegovine. Naravno, posebno mi je drago čuti da je Lana ne samo uspješna športašica nego i odlična učenica. Očekujem da ovakvih povoda za naše susrete bude što više u budućnosti, kazao je Hadžović.

Inače, XXXII. Olimpijske igre su u glavnom gradu Japana trebale biti održane prošle godine, ali su zbog pandemije koronavirusa odložene i bit će održane od 23. srpnja do 8. kolovoza ove godine, a petnaestogodišnja Lana Pudar će biti jedna od najmlađih sudionica, priopćili su iz Vlade HNŽ-a.

Sjajna Mostarka Lana Pudar isplivala olimpijsku normu

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.