Škripari pozivaju na druženje i proslavu rođendana pred utakmicu Široki – Velež

KN Škripari Široki Brijeg vas poziva na okupljanje i druženje pred utakmicu Široki – Velež 14. rujna 2014. godine na Trgu Gojka Šuška u centru grada od 14:00 sati. 

Ovo je prigoda za jedno iskreno druženje sviju nas građana Širokog Brijega. Prilika svakome da dođe, izravno pomogne u radu grupe prijavom za člansku iskaznicu, kupljenim suvenirom. Da iskaže poštovanje momcima koji već 18 godina stoje na “braniku” grada, koji bezrezevno stavljaju sebe ispred sviju vas. Nije to samo floskula Škripari su odrastali u teškim vrmenima i dan danas traju, a to je fantazija. Možda je vrijeme da se svi mi malo izdignemo iz svakodnevnice, da pokažemo svima tko smo i što smo. Da se ne busamo u prsa nego da djelujemo u pravom smislu riječi radimo jedni za druge. Dođite, zajedno proslavimo naš rođendan uz promo cijene roštilja i po koju pivu a kasnije podržimo ekipu do nove pobjede, stoji na službenoj stranici Kluba navijača Škripari.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

  • to je too dođite vidite da je to jedna od organiziraniji skupina u ovome gradu koja uz svoj rad pomaže i drugima PA PRISJETITE SE SAMO KOLIKO HUMANITARNI AKCIJA SU ONI ORGANIZIRALI KOLIKO SU OBNOVILI (ULJEPŠALI) OVAJ ŠIROKI POCEVSI OD RUŠOTINE ZIDA OD DUHANSKE STANICE KOJU SU OVI MOMCI IZRADILII, PREDSTAVLJENI SU U OVOME GRADU KAO HULIGANI A ONI OD NAJVEĆE RUSOTINE VAM NAPRAVILI IKONU GRADA NIGDJE NE PREDSTAVLJAJU HULIGANSTVO.SJETITE SE KADA SU PRAVILI HUMANITARNE AKCIJE A NE NEKIH NEGATIVNI SCENA !!!

    MISLIM DA SU ZASLUŽILI DA DOĐETE I DA IH PODRŽITE I DA IM DATE JEDNU PRILIKU DA SE UPOZNATE KOJI SU MOMCI TU!!!

    SVI NA SJEVER!!!

  • idemoooo ljudi,sal oko vrata i pravac kod gojka u nedjelju te potom korteo panek se tresu zgrade kad budemo prolazili

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.