Škripari poslali oštru poruku Savezu

Navijači Širokog Brijega izrazili su nezadovoljstvo zbog termina u kojem se u ponedjeljak igrala utakmica Širokog Brijega i GOŠK-a.

Podsjetimo, Široki i GOŠK odigrali su neriješeno, a utakmica se igrala pred gotovo praznim tribinama stadiona u Čitluku.

Glavni razlog svakako je rani termin utakmice (15:30 sati) i to radnim danom.

A što o takvom terminu misle širokobriješki Škripari, pokazali su transparentom s natpisom: “Bahatost vaša od razuma je jača, zar se nogomet ne igra zbog navijača“, a koji su izvjesili na stadionu u Čitluku.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

 • Okanite se saveza nego pred upravu izvjesite transparente, nisu u stanju održati vodstvo 2-0 protiv goska i vi savezu nešto poručujete hahahahaha

 • Bravo Škripari,a za eru vi se gasite muslići vam pokupili krpe i ne postojite,a Škripari su pojam onda i sada

 • Sada svima treba doci u glavu sta je kazalo Strucno Videnje prije 8 mjeseci.Tada je pocela sezona.Kazao je da siroki sa ovim igracima moze biti konkurentan u federalnoj ligi.Interesantno to je kazao dok su bili na 1 mjestu jer je naglasavao lazu vas sa rezultatima.Covik pogleda 1 utakmicu i sve vidi.Kod njega nema lazi.Dok je to pisao,oni zamlaceni pod nickovima,bobox mili,klerx,zott ,je pisao njemu,bolesnik na terapiju.Ja sad pitam toga istoga jadnika jesi konacno shvatio koliko si smlacen?Sta ti Strucni kaze to je tako.Kad starta sezona svi im se daju jer ti svi imaju vremena nadoknadit te bodove.Onda se pojavi
  taj cuveni smlaceni bobox.mili,klerx,zott i on vjeruje u te rezultate.Sad sebe upitaj za koju si terapiju.
  .

 • Olupino nepismena, vidi se koliko si isfrustriran svojim životom…Davno sam rekao stručno i ovi njegovi sateliti pod anonimcima(gdje je naravno on to sam jer si i replicira, što naravno moraš biti imbecilna nakupina krvnih stanica) sve znaju unaprijed, pa i to da je širokom trebao biti pušten kup, kao i većina utakmica prvenstva….vidi se koliko si stručan, a od ovih nick-ova koje si nabrojao imaš očito noćne more….panglu liče….

 • 10:45 zott haha zar nisi na lijecenju?????????To te pita nas 9.Nije nas 100.Ne propustaj zelenu crvenu plavu i zutu.Mozda ti se malo poboljsa.Ti se bio zaveselio sa je tu kup haha.Jesi se kladio??Ima jos nade.Ima revans kupa.

 • 11:27 ne vrijedjaj cobana jer ga nisi dostojan.Tko bi bio coban da je takav zottav kao ti.Ti si jedna olupina koja nije ni za reciklazu.

 • Tupsone, jel to prognoziraš duju u kupu, kladi se, ziher je duja..ta ne izlaziš iz premiera, znam takve izbijene tutkume……

 • Za 14:13 Vec ti je napisano da si za hitnog lijecenja.Ne prognozira nitko nista.Siroki je izuzetno jaka ekipa i njih ne treba prognozirati.

 • Tako je. Nebitna poruka, nebitnih navijača još nebitnijeg kluba.
  Kada ti ne ude na osnovnom planu, onda daj glupist, smeći sa problema na nešto drugo….tako i Hajduk radi. O svemu pišu i govore: hns, suci,policija Mamić, Marić, Var i šta sve ne. Samo o sebi ne pišu….sreća pa im ispuniseše zahtijev za strane suce… i šta bi?? Ko je kriv?
  Niko. Jadna i naooako posložena sredina….kai i Široki.
  Na sebi treba raditi. Na sebi. A ne gledzti šta radi drugi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.