Škripari objavili prodajna mjesta za ulaznice s kojima će pomoći rad Doma "Marija naša nada" | Jabuka.tv

Škripari objavili prodajna mjesta za ulaznice s kojima će pomoći rad Doma “Marija naša nada”

Nakon što je Klub navijača “Škripari” Široki Brijeg pozvao sve da kroz njihovu akciju kupovine ulaznica pomognu rad Doma “Marija naša nada” danas su objavili i prodajna mjesta gdje se ulaznice za njihov sektor na stadionu Pecara mogu nabaviti.

Podsjećamo, Škripari su se tijekom utorka obratili javnosti u kojem su istaknuli da su oni “uvijek osluškivali ritam svoga grada i probali raditi prave stvari, odnosno reagirati kada treba.”

Nažalost ponovno smo osjetili potrebu javno se oglasiti i probati sugerirati na sve koji mogu da pomognu da se ustanova Dom “Marija Naša Nada” iz Širokog Brijega ne ugasi.

Pozivamo sve da progledaju i dogovore se jer primjera je na žalost previše koji sugeriraju da ovaj Dom jednostavno mora opstati. A mi možemo probati pokrenuti sve Vas/nas/ostale da malim prilogom daju primjer svima ostalima. U ovom tjednu ćemo pokušati napraviti akciju, u par kafića u gradu napraviti pretprodaju ulaznica za sektor Škripara za utakmicu sa Željezničarom koja se po zadnjim informacijama igra u subotu i sve uplatiti na račun Doma. To nije ništa i znamo da će biti malo, ali nek bude kap koja će pokrenuti izvor koji će postati nepresušan, poručili su Škripari.

Njihova objava izavala je dosta pozitivnih rekacija njihovih sugrađana pa je za očekivati da će se kroz ovu akciju skupiti solidna suma novca, ali ova akcija treba poslužiti kao uvod da se konačno pronađe trajno rješenje za rad ovoga Doma.

Škripari uz Dom “Marija naša nada”, ovaj tjedan humanitarna akcija

Na fotografiji ispod pogledajte gdje sve od danas (srijeda) možete kupiti ulaznice i uključiti se u ovu hvale vrijednu akciju navijača Širokog Brijega.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Skromno predlazemo da prodajno mesto preselite pred uzaricko aluminijsku firmu. I onda cemo risiti se muka. Svaka cast za akciju ali prvi nek bude onaj tko ce najvise dati drustvu…..Bozji blagoslov onima kojima trebaju a onima koji se reklamiraju a ne daju zdravooooo

  • Bravo momci sve pohvale, bog vas blagoslovio. Hajde još i gospodarstvenici pridružite se malo! Crkva molim vas da jednu nedjelju napravite akciju za Mariju našu nadu dok se ne nađe trajno riješenje. Miro Kraljeviću oglasi se. A i vi iz Jabuka tv poduzmite nešto, narod bi dao ali treba samo napraviti akciju. Pozdrav Hrvati

  • Uzarićko aluminiska firma ne kontam….Nema Jozefa nema para…A ovi škripari su postali toliko smješni da čovjek ne može da povjeruje…čije su sada sredstvo omlaćivanja…

  • Akcija je za svaku pohvalu.
    Rješenje problema centra “Marija naša nada” nije u humanitarnim akcijama, nego u trenutnom angažmanu vlasti na svim razinama da se iznađe mogućnost trajnoga financiranja.

    • Uzet cemo u obzir, hvala lijepo odgovornom i nadasve pismenom clanu naseg drustva sto je izdvojio vrijeme iz svog ocito zaposlenog dana, da pomogne nama potrebitima. Tvoju zrtvu cijenimo!

  • Baš žalosno. Kad vidim kako se pljuje po ljudima koji su bar nešto poduzeli za ovaj dom bar pokušavaju za razliku od vas koji sjedite za tipkovnicom ogorčeni od vlastitog zivota i samo pisete gluposti protiv drugih. Poduzmite nešto bolje pa se onda oglasite.

  • Istina nije rijesenje problema al ipak je gesta kojom momci sigurno zele otvoriti oci svima i svaka im cast na tome, a vi dragi puce kako ste hrlili i stajali u redovima za ulaznice finalne kosarkaske utakmice kada su na prodajnim mjestima planule za 10 min(svjedok kao i za ove) mogli ste danas pokazati koliko ste spremni pomoci pa da se slika i pise…. Samo nazalost jaki ste samo na tastaturi i jeziku….. Zalosno

Komentiraj: