SKK Student tuži povjerenika lige i delegata utakmice

SKK ”Student” Mostar ”izražava svoje nezadovoljstvo radom Košarkaškog saveza BiH, a posebno Povjerenika za natjecanje Bože Bošnjaka”, naveo je klub u pismu javnosti.

”Do sada smo vjerovali kako su visine kazni za Student samo slučajne pogreške dotičnog „gospodina“. No, poslije kazni nakon utakmice 4. kola Lige za ostanak Student – Sloboda uvjereni smo kako Božo Bošnjak istima iskazuje mržnju prema našem mladom sportskom kolektivu. „Gospodin“ Bošnjak je za navedenu utakmicu kaznu SKK Student sa 3400 KM, od čega 600 KM za navodno skandiranje navijača Studenta (Hajmo Ustaše).

Na snimci koja je dostavljena Košarkaškog savezu BiH jasno se čuje kako domaći navijači skandiraju Ajmo, Ismete, no povjerenik Bošnjak je snimku ignorirao i kaznio Student na osnovu lažnog izvještaja delegata Slavenka Babića iz Bosanskog Novog”, navodi s eu priopćenju i dodaje kako je lažnim izvještajem s utakmice i kaznom na osnovu istog nanesena velika šteta ne samo SKK Studentu, nego i studentima mostarskog Sveučilišta i Gradu Mostaru.

”Osim izricanja neosnovane novčane kazne, klubu kao i cijeloj akademskoj zajednici koju klub predstavlja medijskim prenošenjem lažnih događanja trajno je okaljan ugled”, navodi SKK Student koji će će zbog rušenja ugleda kluba zadovoljštinu tražiti na Sudu, te će tužiti delegata Slavenka Babića i povjerenika natjecanje Božu Bošnjaka.

Zbog neprofesionalnog ponašanja SKK Student traži smjenu Bože Bošnjaka s mjesta povjerenika natjecanje, te imenovanje na isto mjesto sposobnu i karakternu osobu koja će raditi za dobrobit košarkaša u BiH, a ne svoju vlastitu”, stoji u priopćenju SKK ”Student” Mostar.

(Bljesak.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.