Skidanje crne magije ”naplatila” 35.000 KM

Policijski službenici Granične policije BiH u Popovima kod Bijeljine po potjeri policije iz Teslića 16. lipnja uhiitli su opasnu prevaranticu iz Srbije Patriciju Đorđević (36) i predali je policiji u Doboju.

Nakon kriminalističke obrade, Đorđević je u srijedu predana Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj, na daljnje postupanje, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Postoji osnovana sumnja da je osoba P.Đ. iz Srbije 11. lipnja ove godine izvršila kazneno djelo teška krađa. Toga dana ona je došla u kuću starice R.J. (65) u Tesliću i vlasnicu zamolila da joj pomogne u ozdravljenju unučeta vračanjem. Tražila je da joj iznese i na stol stavi sav novac kojeg ima i ostale dragocjenosti. Nakon završenog obreda vračanja, prevarantica je novac, brže-bolje, stavila u svoju torbu, a u plastičnu vrećicu je ostavila ostale dragocjenosti te se udaljila u nepoznatom pravcu, kaže Dragana Kerkez, glasnogovornica PU Doboj.

Vidjevši da je prevarena i da je ostala bez 10.000 maraka, vlasnica kuće R.J. je odmah alarmirala slučaj teške krađe policiji, koja je raspisala potragu za P.Đ. koja je pokušala pobjeći u Srbiju, ali joj to nije uspjelo, zahvaljujući prisebnosti i profesionalnom radu Granične policije BiH.

Također se zna da je Patricija Đorđević, operirala i na području Banje Luke i Trebinja. Išla je od kuće do kuće i nudila usluge vračanja pa gdje naiđe na naivne, pokrade ih i bježi dalje, piše Dnevni avaz.

Đorđević se sumnjiči i da je na prijevaru ukrala 25.300 KM od Banjaučanke, kojoj je složila priču da će netko iz njezine kuće umrijeti te da ona može skinuti tu crnu magiju.

Prijevara je počinjena u prosincu prošle godine. Policiji je tada prijavljeno da je nepoznata mlađa žena, došla na kućnu adresu starije Banjalučanke.

Rekla joj je da će iz njezine kuće ubrzo netko umrijeti te da ona može skinuti tu magiju uz naplatu usluge. Žrtva je pred nju iznijela novac u iznosu od oko 25.300 KM. Nepoznata žena potom je tražila od oštećene da joj donese potrebne stvari za skidanje magije. Dok je žrtva otišla po stvari, prevarantica je to iskoristila i pobjegla u nepoznatom pravcu, navode iz PU Banja Luka.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.