SKB Mostar nastavlja procedure za onkološke, neodložive i hitne pacijente

Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar obratila se javnosti priopćenjem.

Shodno naredbi Federalnog ministarstva zdravstva o obustavi svih hladnih programa u zdravstvenim ustanovama u Federaciji BiH, a zbog učestalih upita naših pacijenata, želimo naglasiti kako Sveučilišna klinička bolnica Mostar nastavlja obavljati sve dijagnostičke, terapijske i operativne procedure i postupke za sve onkološke bolesnike kao i sve ostale neodložive i hitne pacijente, priopćio je Ured za odnose s javnošću SKB Mostar.

Podsjetimo, 28. listopada su iz SKB Mostar za portal Jabuka.tv rekli kako su obustavljeni svi ”hladni programi” u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar te će se primati samo hitni slučajevi.

Obustavljeni svi pregledi u SKB Mostar, primaju samo hitne slučajeve

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Gospodo draga ništa se ne zatvara sve normalno radi .Samo ste bolesnicima zatvorili vrata.Ima bolesnika još od drugih bolesti kojima je potreban doktor ali mu se to uskraćuje.Gdje da se javimo uroloski bolesnici kojima treba razbiti kamence koji se muči s tim već godinu dana .Dali ima pravo na liječenje?Jer mi je već dosta svega i bolova i dalje jj i antibiotika a i doktora koji govore mora tako bit ,a i onih koji stalno otkazuju jer je korona ne postoji ništa samo korona.Dokle ovako gospodo iz sam mostar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.