Skandal trese Britaniju: Svekar Pippe Middleton optužen za silovanje maloljetnice

Svekra Pippe Middleton, mlađe sestre Kate Middleton, supruge princa Williama, francusko pravosuđe optužilo je za silovanje maloljetnice, doznaje se od pravosudnog izvora.

David Mattews, svekar Pipple Middleton, sestre Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, od utorka je u pritvoru u Parizu. U četvrtak je taj sedamdesetogodišnjak optužen da je kao nadređena osoba silovao maloljetnicu, precizirao je taj izvor i potvrdio informacije radija Europe 1.

Pippa Middleton se u svibnju 2017. udala za financijskog stručnjaka Jamesa Matthewsa, sina Davida Matthewsa, bogatog upravitelja ulagačih fondova, bivšeg pilota i nasljednika škotske titule Laird od Glen Affric.

Mlađa sestra vojvotkinje Catherine, Pippa Middleton (33) udala se u svibnju prošle godine za Jamesa Matthewsa (40) kojeg mediji najviše pamte po sudjelovanju u reality showu ‘Made in Chelsea’. Par se zaručio 2016. godine, a obred je bio u romantičnoj crkvi. sv. Marka iz 12. stoljeća uz prisutstvo 130 najbližih članova obitelji i prijatelja.

Mediji su mjesecima pisali o ovom vjenčanju koje je izazvalo ogromno zanimanje javnosti, a prekrasnu vjenčanicu dizajnirao je Giles Deacon. Pippini nećaci, djeca njezine sestre Kate Middleton, pomogali su tijekom ceremonije: princeza Charlotte bila je zadužena za bacanje latica dok je princ George nosio prstenje.

(Hina)1 komentar

  • Ha, ha ,ha ,britanske teen cure , tuku se ko štuke od mladih dana, njih ne treba nitko silovati, one su promiskutetne vrlo rano.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.