Sjećate se ovoga dječaka? Sada ima novu sobu, a od donatora je dobio i bicikl

Priča o Dejanu Zoriću dirnula je mnoga srca. Majka ga je napustila, a sa sobom je povela njegovu sestru. Malog Dejana upravo ta činjenica najviše boli.

Iako ne zna zašto je majka napravila tako nešto, najteže mu pada što mu je odvela sestru. Majku je našao i dodao na Facebooku, ali ga ona nije prihvatila. Ta priča ganula je mnoga srca, a kada su vidjeli kako živi, mnogi donatori odlučili su pomoći dječaku.

Za Dejana i njegovu obitelj prikupljeno je oko 1.500 KM.

Poruku koja je stigla u inbox stranice Provjereno Nove TV, emisije koja je prva u javnost iznijela priču o ovom dječaku, prenosimo u cijelosti:

 Dragi svi, punog vas srca obavještavamo o rezultatima akcije za Dejana iz Prijedora. Naša Bojana Vekic Tirnanic ga je posjetila i prenijela mu naše pozdrave. Preko uplata članova Facebook grupe i na fešti župljana Rendsburga i njihovih gostiju skupljeno je ukupno 727 €, tj. 1421 KM, a od tog je iznosa (prema dječakovim željama i potrebama) kupljeno: namještaj za sobu (stolić, krevet, ormar, plafonijera), igračke, hrana i slatkiši, topla deka i čarape, posteljina, kućne papuče jer dječak hoda bos po zemljanom podu…

Dosta odjeće i bicikl je već dobio od donatora. Baka je vrlo skromna, poželjela je samo deterdženta i usisivač jer im se stari pokvario. I to smo im također opskrbili. Dejan je divan i kulturan dječak i radujemo se što će uskoro biti u vlastitoj kući. Hvala svim donatorima što ste bili dio ove lijepe humane priče i uljepšali ovom skromnom dječaku djetinjstva.

Čuda ne poznaju ni granice ni vjeru ni nacionalnost. Divni ljudi!

Priča o hrabrom dječaku od koje će vam se stegnuti srce: Dodao majku na Facebook, ali ga nije prihvatila

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.