Sjećate se “Ljubušaka” Antimona? Više se ne bavi glumom, pokrenuo je novi biznis

Ja sam Ante Čulo iz Ljubuškog, zovu me Antimon, rekao je prije 20-ak godina Ahmed Al Rahim u emisiji Večernja škola.

Hrvatima nije trebalo puno da zavole njega i ostatak ekipe, a on je zauvijek ostao Antimon. Danas više ne glumi. Ima novi biznis. Ušao je u svijet gastronomije i vodi restoran !Grizzly! u Velom Lošinju, prenose 24sata.hr.

Vodim restoran već treću godinu. Najveći problem mi je pronaći radnu snagu. S liste koju mi je poslao Zavod nije mi se nitko javio. Vodim restoran, ali i radim sve ostalo što treba. Pečem pizze, konobarim, odlazim u nabavke… Ma sve što zatreba, priča iskreno Al Rahim.

A takav ritam života mu se isplatio.

Smršao sam 12 kilograma. Samo se topim kraj peći za pizzu, kazao je Sudanac, koji je u bivšu državu stigao kao student. Ali umjesto da postane inženjer građevinarstva, postao je glumac, komičar, pa sad i ugostitelj. I sretan je sa životnim putem koji je odabrao u Hrvatskoj.

Ekipa iz Večernje škole Željka Pervana nas je nasmijavala sa svojim skečevima

Još me prepoznaju, kako da ne! Čak i djeca dolaze fotografirati se sa mnom. Pitaju me kako je bilo u školi, a ja se šalim da se školovanje isplatilo, kaže gospon Al Rahim. U dobrim odnosima ostao je i s kolegama sa seta, Denisom (Mladen Horvat) i Blažom (Damir Folnegović).

Baš su neki dan bili kod mene. Trebali su ostati dva dana, a na kraju su ostali četiri. Toliko im se svidjelo tu kod mene. Samo zezanje i ljubav, kaže Al Rahim.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.