Sjajnim koncertom Divljih jagoda kulminiralo Posuško lito – Jabuka.tv

Sjajnim koncertom Divljih jagoda kulminiralo Posuško lito

Na prepunom Trgu hrvatskih branitelja u Posušju održan je sjajni koncert Divljih jagoda u sklopu kulturno-športske i zabavne manifestacije “Posuško lito 2018“.

Tako se grad podno Radovnja upisao na mapi koncerata jednog od najpopularnijih bendova na ovim prostorima u godini u kojoj obilježavaju svojih 40 godina rada. Nezaobilazna konstanta Divljih jagoda Zele Lipovača i ostatak kultnog benda učinili su večer nezaboravnom izvodeći svoje najveće hitove “Jedina moja”, “Krivo je more”, “Marija”, “Motori”, “Divlje jagode”, “Auto stop”, “Kap po kap” i druge.

Koncertom su još jednom dokazali da ih publika i nakon 40 godina karijere dočekuje s jednakim uzbuđenjem i saznanjem kako će se odlično zabaviti na njihovom koncertu, kao što je bio slučaj i sinoć.

Tijekom dva sata svirke publika, u kojoj su bile sve generacije, pjevala je bezvremenske hitove zajedno s bendom uz gromoglasan pljesak nakon svake pjesme.

Dodajmo da su kao predgrupa publiku odlično zagrijali Bijelo dugme tribute band – Dreamers.

Koncert je održan ispred Udruge PAUK iz koje zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.