Sjajan uspjeh hrvatskog dizajnera: Kreacija mu osvanula u spotu poznate glazbenice | Jabuka.tv

Sjajan uspjeh hrvatskog dizajnera: Kreacija mu osvanula u spotu poznate glazbenice

Juraj Zigman može se pohvaliti suradnjama s mnogim svjetskih zvijezdama poput Cardi B, Nicki Minaj ili Lizzo, a njegovom dizajnu nije mogla odoljeti ni reperica Megan Thee Stallion.

Internacionalni uspjeh Juraja Zigmana već je nadaleko i naširoko poznat, no ovaj nas poduzetni domaći dizajner svaki put nanovo oduševi.

Njegove neobične kostime i haljine obožavaju mnoge domaće (poput Nine Badrić ili Severine) i svjetske zvijezde, a neke od su i poznate svjetske glazbenice.

Tako je primjerice reperica Cardi B već nekoliko puta za svoje spotove, javna događanja ili poznatu reklamu za Pepsi nosila upravo Zigmanove kreacije.

View this post on Instagram

#tb #cardib #zigman #pepsi #corset

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Posljednji Zigmanov veliki uspjeh odnosi se na kostim koji nosi reperica Megan Thee Stallion. Naime, ona s Cardi B pjeva u novom spotu za pjesmu “WAP”. Riječ je o kostimu s korzetom, a krasi ga uzorak bijelog tigra.

Čak se i sam Zigman pohvalio ovime na Instagramu, napisavši da je kostim posebno izradio za potrebe spota. Iako mnogi dizajneri šalju svoje kreacije u svijet, nadajući se da će ih netko odjenuti i tako ih promovirati, ne i Zigman.

Jednom prilikom je izjavio kako ga zanimaju samo projekti te mu se stilisti i agenti svjetskih zvijezda sami javljaju. Stoga ne sumnjamo da je pred Zigmanom još mnogo uzbudljivih projekata. Cijeli spot možete pogledati u – ispod priloženom videu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: