Širokom u Kazahstanu sudi Ukrajinac Shurman, Zrinjskom u Mostaru Čeh Pechanec

Bh. klubovi ovaj tjedan igraju uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka i Europsku ligu, a krovna kuća nogometa u Europi (UEFA) odredila je suce uzvratnih utakmica).

Prvi će u srijedu na teren nogometaši Sarajeva na uzvratu u Glasgowu. Njima će na Celtic Parku pravdu dijeliti suci iz Luskemburga na čelu sa Alainom Durieuxom.

Radi se o 33-godišnjom sucu koji FIFA značku nosi od 2015. godine, a do sada je sudio samo kvalifikacije za Ligu prvaka i Europsku ligu.

Durieuxu će asistirati Gilles François Becker i Claude Ries, za četvrtog sucaje delegiran Laurent Kopriwa. Ova utakmica se igra u srijedu s početkom u 20:45 sati.

Kad je riječ o kvalifikacijama za europsku ligu prvi će na teren od bh. predstavnika momčad Širokog Brijega.

A uzvratni susret u Almatyju između Kairata – Širokog će suditi Denys Shurman iz Ukrajine, a pomoćnici će mu biti njegovi sunarodnjaci Oleksandr Zhukov te Viktor Matyash. Dok će četvrti sudac biti Oleksandr Derdo također iz Ukrajine.

Sljedeći na teren izlaze ngometaši mostarskog Zrinjskog koji će u uzvratu dočekati Akademiju Pandev. A glavni sudac pod Bijelim Brijegom je Ondrej Pechanec iz Češke Republike odakle dolaze i njegovi pomoćnici Jiří Moláček i Jakub Hrabovsky. Četvrti sudac je također Čeh, a to je Ondřej Berka.

Uzvratni dvoboj u slovačkoj Trnavi između Spartaka i Radnika sudit će sudac iz Azerbejdžana Rahim Hasanov s pomoćnicima Namikom Huseynovim i Mubarizom Hashimovim. Četvrti sudac je njihov kolega i sunarodnjak je Elchin Masiyev.

Raspored bh. klubova u četvrtak 18. srpnja:

16:30 Kairat – Široki Brijeg (2:1)
19:00 Zrinjski – Akademija Pandev (3:0)
20:45 Trnava – Radnik (0:2)

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.