Širokom kazna od 8000 KM, Igokei od 3200 KM

Opunomoćenik pete utakmice finala prvenstva u kojoj je Široki pobjedom nad Igokeom izborio četvrti uzastopni naslov prvaka Bosne i Hercegovine, Milan Plavšić napisao je nakon susreta poduži izvještaj povjereniku natjecanja.

Plavšić je najviše posla imao zbog incidenta na samom kraju utakmice kada je umalo došlo do tučnjave na parketu između igrača, a jedan je navijač ušao na teren i navodno udario Bocku. Srećom ozbiljnije posljedice spriječili su treneri obje momčadi i veći incident je spriječen.

[youtube id=”U3Ya0qMB9u4″ width=”600″ height=”350″]

No, zbog toga, ali i ostalih manjih ekscesa tijekom utakmice, poveću novčanu kaznu morat će platiti Široki i Igokea. Gore je prošao Široki, najviše zbog ponašanja dijela navijača koji su ubacivali predmete na parket, vrijeđali goste, pa čak i aktivirali nekoliko baklji.

Široki će tako u blagajnu Saveza morati uplatiti čak osam tisuća konvertibilnih maraka, čime će im propasti veći dio prihoda od prodanih karata. Najveći dio iznosa otpada na kazne zbog organizacije, a ostalo su kazne zbog tehničkih i isključujućih pogreški, jer su igrači s klupe ušli na parket kod incidenta.

Igokea će iz istog razloga morati platiti kaznu u iznosu od 3200 konvertibilnih maraka.

(Bljesak.info)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.