Širokobriježani zatekli kradljivce bakra s trafostanice na Blidinju

Noćas u 23:30 h građanin s područja Širokog Brijega nazvao je PU Posušje i izvijestio da je, zajedno s dvojicom svojih prijatelja, zatekao tri osobe u krađi bakra s trafostanice, koja se nalazi na lokalitetu Modruša na Blidinju. Savjesni građanin je izvijestio  da je od jednog počinitelja oduzeo osobnu iskaznicu, iz koje je vidljivo da je riječ o E. K. (31) iz Mostara, nakon čega je isti, zajedno s preostalom dvojicom počinitelja, pobjegao u smjeru Jablanice u motornom vozilu marke BMW, crvene boje.

Oko 00:00 h, temeljem naše informacije, policijski službenici Policijske postaje Jablanica na području Jablanice zaustavili su motorno vozilo koje odgovara gore navedeno opisu, a u kome su se nalazili E. K. (31) iz Mostara, R. B. (25) iz Vrapčića, općina Mostar i A. N. (32) iz Mostara. Policijski službenici PU Posušje preuzeli su navedene osobe u PP Jablanica i priveli ih u službene prostorije PU Posušje gdje su im izdana rješenja o lišenju slobode.

U tijeku je kriminalistička obrada nad istima. Uprava policije MUP-a ŽZH ovim putem izražava zahvalnost i odaje priznanje trojici savjesnih građana iz Širokog Brijega, zahvaljujući čijoj hrabrosti i odgovornosti je spriječeno dovršenje teškog kaznenog djela te omogućeno identificiranje počinitelja. Također, želimo izraziti zahvalnost na suradnji policijskim službenicima Policijske postaje/stanice Jablanica.

(MUP ŽZH | mupzzh.ba)

10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.