Širokobriježani napravili aplikaciju za sve filmoljupce!

Mladi Širokobriježani izbacili aplikaciju koja će vam pomoći u odabiru filmova i serija, “Objektiv“!

Svakim danom izlazi sve više i više filmova kao i serija, izbor postaje preveliki. Sama industrija ne pokazuje nikakve znakove usporavanja te se velike tvrtke bore za vaše oči na ekranima. Od tolikog ogromnog izbora, dolazimo u situaciju da ne znamo što prvo počeli gledati. To je problem koji “Objektiv” pokušava riješiti, a aplikacija je napravljena od strane dvojice mladih Širokobriježana! 

Alen Bošnjak i Filip Ćuk nedavno su izbacili besplatnu aplikaciju na Google Play Store, pod nazivom “Objektiv“.

Kako ste došli na ideju aplikacije?

Alen i ja smo veliki ljubitelji filmova pa često ako ćemo gledati neki novi film prvo pogledamo koja mu je ocjena, zatim odemo na youtube da pogledamo trailer i tek onda odlučimo da li je film vrijedan gledanja. Shvativši da prebacivanje sa googlea na youtube za svaki film nema logike, a IMDb aplikacija (engleska verzija naše) je previše komplicirana za korištenje odlučili smo napraviti jednostavniju aplikaciju, objasnio je Filip Ćuk za portal Jabuka.tv.

Objektiv” je jako lak za koristiti, poslije instalacije neće vas dočekati nužna registracija ili traženje E-Maila. Dočekati će vas početni zaslon na kojem možete vidjeti filmove, glumce i serije koji su trenutno popularni (u trendu) kao i mediji koji uskoro izlaze u kina.

U aplikaciji možete pronaći i jaki “Search” medija, ali tražilica nije namijenjena samo za ciljano traženje, već tu možete pronaći i najpopularnije filmove po državi ili pak žanr koji vas zanima. “Search” tab je jako lijep i pregledan, zahvaljujući ikonicama koji savršeno idu uz aplikaciju.

Aplikacija također nudi još jednu mogućnost, što je čini još boljom jer vam može 3 aplikacije spojiti u jednu, a to su “Vijesti i video” tab. Tu možete pronaći vijesti na hrvatskom sve u vezi filma, tv serija i glumaca. Za očekivati, ovdje isto prevladava jednostavnost, što je po nama i najveći feature ove aplikacije, tako jednostavno i funkcionalno, i sve na jednom mjestu.

Kada pretražujete neki film ili tv seriju, imate mogućnost spremiti taj film, kako biste ga kasnije provjerili.

Što možemo očekivati u budućnosti “Objektiva”?

U budućnosti planiramo uvesti korisničke račune kako bi korisnici mogli raspravljati o filmovima, dodati svoje ocjene i organizirati kvizove, otkrio je planove za budućnost Alen Bošnjak za portal Jabuka.tv.

Ovim putem želimo im veliku sreću u daljnjem radu i nadamo se da će i Filip i Alen uspjeti preskočiti sve zapreke koje ih čekaju u budućnosti!

Preuzmite Objektiv na Google Play Storeu!

(www.jabuka.tv)14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.