Širokobriješki slavuj Ivan Mikulić: Bolest se uvijek može vratiti, ali sad sam dobro

Redovito igram nogomet i vježbam, a i preselio sam se izvan Zagreba jer želim živjeti miran obiteljski život bez stresa, rekao je Ivan Mikulić (45).

Pjevač, koji je 2004. predstavljao Hrvatsku na Eurosongu u Istanbulu, otkrio je da se ponovno nalazi na početku. Otkako su mu 2008. godine dijagnosticirali tumor na mozgu, rijetko je nastupao.

Jedno vrijeme razmišljao je o promjeni profesije završivši studij novinarstva, no shvatio je da mu je glazba životni poziv. Ipak, Mikulić je siguran u to da više neće živjeti ubitačnim tempom.

Vjerujem da ću ubrzo sa suradnicima napraviti nove pjesme jer fanovi to očekuju od mene, kaže Ivan za 24sata.hr.

Dodao je kako uskoro planira okupiti i novi bend. Najveća potpora u povratku na estradu su mu supruga Maja te djeca, sin Ante (11) i kći Ivana (7).

Oboje su na mene. Ante je odličan nogometaš, a Ivana bi se voljela baviti glazbom, pohvalio se Ivan.

(www.jabuka.tv)

22 komentara

  • Slavuj? 😀 😀 😀 Svasta se danas zove slavujem. Evo pjevac, ali slavuj… Nemojte vrijedjati bogom dane talente na racun ovakvih, molim vas. ”Kucajte” o njegovu casu na neki drugi nacin.

  • Prika svako dobro a komentari….. zlobnici uvijek će se hraniti tuđom žuči …..mi kada smo svirali malo je tada bilo glazbenika ali malo i zavidnih a sada je puno glazbenika i proporcionalno tome zlobnika.Tko misli da je lako uskladiti glazbu,obitelj i k tome još i bolest neka se dobro zamisli koje su mu vrline,mane ,sklonosti i razmišljanje a i slabosti…..pozz

  • Sramota da jedan prosvjetni djelatnik mora raditi citavu godinu za deset tisuca maraka,a neko to dobije za samo jedan mjesec rada.Zar nije najvredniji posao odgoj i obrazovanje djece.

    • pa mi smo svi hrvati i hrvatska nam je maticna domovina. al ako bas hoces, clanak je prenesen sa 24sata.hr sto i stoji ispod teksta. u citiranju se nijedan dio ne smije mijenjati. eto ga, naucio si nesto.

  • Jadna li smo mi i zavidna sredina, kod nas zaista “prorok ne vrijedi u svom mjestu”. O Civinim glasovnim mogućnostima sve najbolje,čovjek zna pjevati pa ma šta koji jadnici pričali. Ja mu želim da ostane zdrav i da se bavi svojim poslom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.