Širokobriješki modni stručnjak osvojio i Dubai

Priznato ime u svijetu mode Širokobriježanin s milanskom adresom Josip Grabovac, osvaja i Dubai.

Naime, Josip Grabovac je dobio nagradu u Dubaiju na platformi Vie Dubai Fashion Week 2019. godine za najčitaniji blog u Emiratima gdje su mu se i otvorila vrata toga tržišta. Osim što je ostao u dobrim odnosima s čelnim osobama, oni su nastavili pratiti njegov rad i tako je došla i prva ponuda u siječnju 2021. godine.

Kako kaže Josip detaljno je proučio ponudu, uvjete i tako nakon pet mjeseci donio i odluku gdje je i potpisao ugovor s Emiratima, Vie Dubai Fashion Week na jednu godinu kao PR – consultant za Europu.

Osim tog ugovora tu je i ugovor za scouting za europske zemlje za tu platformu, gdje daje mogućnost svim zainteresiranim brendovima njihovo predstavljanje na istoj, piše JollyWoman.

Josip odmara u rodnoj Hercegovini, ali i u Beogradu gdje ga veže jako puno suradnji s dizajnerima koje vodi u rujnu na platformu Emerging Talent Milano gdje živi i radi .

Josip je također postao novi dopredsjednik Moralmoda magazina (The Woeld’s 1st eco – luxury magazine), gdje je bio glavni modni urednik.

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.