Širokobriješki karataši ostvarili sjajne rezultate u Tuzli

Odlične rezultate ostvarili su širokobriješki karataši na 7. Valentinovo karate turniru u Tuzli u subotu.

Na ovom turniru nastupili i Karate klub Široki Brijeg te Karate klub Široki. U nastavku prenosimo njihova priopćenja.

KK Široki Brijeg ukupno peti

Na turniru je nastupilo oko 950 natjecatelja iz 103 kluba, te osam država. Karate klub Široki Brijeg je zauzeo visoko 5. mjesto u konkurenciji od 103 kluba. Karate klub Široki Brijeg je nastupio s 15 natjecatelja koji su osvojili 13 medalja, i to:

  • Zlatne: Valentino Slišković, Viktor Kvesić, Iva Marić te ekipno cure (Iva Marić, Klara Lovrić, Marija Ivanković i Nika Čolak)
  • Srebrene: Klara Lovrić, Viktor Kvesić, Karlo Spajić, Petar Hrkać te ekipno muška ekipa (Viktor Kvesić, Valentino Slišković, Mihael Hrkać te Matej Galić)
  • Bronce: Mihael Hrkać, Bruno Pinjuh, Ivan Karačić, Valentino Slišković

Čestitke osvajačima medalja, te hvala roditeljima na nesebičnoj podršci. Ekipu su vodili treneri Marin i Goran Hrkać, priopćeno je iz Karate kluba Široki Brijeg.

Foto: Karate klub Široki Brijeg

Sedam medalja za KK Široki

U subotu smo sa starijom ekipom nastupili u Tuzli na 7. Valentinovo kupu, međunarodnom karate turniru kojeg organizira karate klub “DO” Tuzla.

Naši natjecatelji osvojili su ukupno sedam medalja, priopćeno je iz Karate kluba Široki.

Zlato je osvojio David Sesar, srebro Tomo Kolobarić, a pet bronci osvojili su Stanko Čolak ,Laura Bilać, Karla Ljubić, ekipno kadeti u sastavu (Tomo Kolobarić,Tomo Sesar, Ante Zovko i Mislav Čović) i ekipno djevojčice u sastavu (Laura Bilać, Antonija Knezović i Karla Ljubić).

Karate klub Široki zahvaljuje ministru pravosuđa i uprave ŽZH Kristianu Zovki na nesebičnoj podršci i benzinskoj crpki Zoimpex.

Ovo je bio prvi turnir u novoj godini i dobra provjera naših natjecatelja za nadolazeće turnire, priopćeno je iz Karate kluba Široki.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.