Širokobriješki Herceg Sport osvojio treće mjesto na ”Turniru prijateljstva” – Jabuka.tv

Širokobriješki Herceg Sport osvojio treće mjesto na ”Turniru prijateljstva”

Mladi nogometaši širokobriješke Škole nogometa Herceg Sport, rođeni 2012. godine, osvojili su treće mjesto na ”Turniru prijateljstva” održanom proteklog vikenda u Trebinju.

Na međunarodnog turniru sudjelovalo je 25 momčadi iz BiH, Srbije i Crne Gore.

Herceg Sport je u polufinalu turnira izgubio od mostarskog Zrinjskog 1:0 koji je na kraju i osvojio turnir. Prethodno su mladi Širokobriježani u četvrtfinalu slavili protiv crnogorskog prvaka Starog Aerodroma 2:1.

U utakmici za broncu Herceg Sport je slavio protiv Fortune Mostar 3:2 nakon penala dok je u regularnom dijelu utakmice rezultat bio 1:1.

Teško je ukratko opisati sve dojmove s turnira. Odigrali smo veliki broj utakmica s renomiranim protivnicima iz cijele regije. Ovaj turnir bio je ogromno iskustvo kako za djecu tako i za naše trenere. Druženje, upoznavanje s ekipama i trenerima, odlična zabava i fantastični uvjeti u kompleksu Grad Sunca. Turniri nisu samo natjecanje i rivalstvo već sklapanje novih i jačanje postojećih prijateljstava. Novo iskustvo koje će vjerojatno našim mališanima biti urezano u pamćenje za cijeli život, izjavio je za portal Jabuka.tv jedan od voditelja Škole nogometa Herceg Sport Jozo Šušak.

Jozo Šušak (Foto: ŠN Herceg Sport)

(www.jabuka.tv)