Širokobriješki HDZ BiH na turneji po Blatu

Predizborne tribine Općinskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg održane u temeljnim ograncima Biograci i Ljuti Dolac jedne su od do sada najposjećenijih HDZ-ovih tribina u Širokom Brijegu.

Na samom početku tribine u Ljutom Docu nazočne je pozdravio Ivan Damjanović kandidat HDZ-a BiH na listi HNS-a za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke, te pozvao da iziđu na izbore i glasuju za liste HNS-a, zajedničke liste hrvatskih stranaka predvođene HDZ-om BiH.

hdz_bih_ljuti_dolac2

”Na ovim izborima Ljuti Dolac ima četiri kandidata na listama, što pokazuje da Ljuti Dolac nije na marginama, nego naprotiv na samom čelu pobjednika na predstojećim izborima”, rekao je Predrag Kožul kandidat HDZ-a BiH na listi za Parlamentarnu skupštinu BiH, pritom misleći na kandidate za županijsku Skupštinu Ivana Damjanovića i Ružicu Galić, te kandidatkinju na listi za Parlament FBiH Anitu Markić i kandidata za člana Predsjedništva dr. Dragana Čovića.

”HNS na ovim izborima nema konkurencije. Opasnost opuštanja je opasnost koju moramo izbjeći, te je stoga veoma bitan što veći postotak izlaska na izbore. Svaki glas više ojačava politički legitimitet člana Predsjedništva, ali i svih drugih razina vlasti, od županije, Doma naroda, pa sve do državnog Parlamenta”, završio je Kožul.

hdz_bih_ljuti_dolac

Općinski načelnik Miro Kraljević je govorio o projektima koji su u tijeku, ali i onima koji se planiraju u Općini Široki Brijeg, te pozvao nazočne da iziđu na izbore i dadnu glas onima koji će ih najbolje predstavljati, a to su kandidati na listama HNS-a. Zdenko Ćosić nositelj liste za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke govorio je o HNS-ovim listama za predstojeće izbore, te o pogubnosti neizlaska na izbore, kao i o formiranju platformaške Vlade u prošlom mandatu dodavši: ”Oni koji rade predizborne tribine u Sarajevu, Zenici, Goraždu nude se kao novi Komšići, ali to ovoga puta neće proći”.

Dario Knezović je, na tribini u Biogracima koju je otvorio Jozo Putica predsjednik temeljnog ogranka, predstavio kandidate na listama HNS-a na svim razinama, te izrazio zadovoljstvo velikom posjetom i uvjerenje u apsolutnu pobjedu na svim razinama.

Sljedeća predizborna tribina Općinskog odbora HDZ-a BIH Široki Brijeg održat će se u srijedu na Kočerinu s početkom u 19 sati.

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.