Širokobriješki GSS i vatrogasci uklonili drveće iz korita Lištice

Po dva člana GSS-a Široki Brijeg i Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Široki Brijeg sudjelovala su u preventivnoj akciji uklanjanja drveća iz korita rijeke Lištice u Širokom Brijegu.

Akcija je organizirana na poziv Javne ustanove “Coming”, koja je zadužena za održavanje korita rijeke Lištice.

Kako je potvrđeno iz DVD-a Široki Brijeg za portal Jabuka.tv, u akciji je uklonjena veća količina drveća koje je na dvama mjestima bilo oboreno u korito rijeke Lištice. Akcija je trajala tri sata, od oko 11 do 14 sati.

Za vrijeme ove akcije promet je bio preusmjeravan iz Ulice Stjepana Radića

Akcija je preventivnog karaktera i njome se sprječava nakupljanje drveća bi moglo usporiti protok vode u rijeci koja protječe Širokim Brijegom.

Intervencija je bila uspješna, a za vrijeme ove akcije policijski službenici PU Široki Brijeg promet su iz Ulice Stjepana Radića preusmjeravali kroz dvorište Duhanske stanice.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

 • GSS i vatrogasci rade, a budaletine iz čistoće kipuju građevisnki otpad i smeće pored škole!? Pa trebali su GSS-ovci njih zavezat i umočit ih u hladnu Lišticu!

  13
 • da se taj coming brine za korito lištice davno bi protrsili tu džunglu od mosta do benta , pa bi i ljeto bilo hladnije u gradu
  loše sluge lošeg gospodara
  nebriga ,
  javašluk
  egoizam do boli

  13
 • A zašto se policija i inspekcija ne raspita od kuda ta drveća na tom mjestu ?! Netko je to pilao i pustio niz rijeku, …

  9
  1
 • Kako nece biti drveca kad samo drvece i raste u rijeci….ako se ovako nastavi voda ce jedva pronalaziti put koritom kroz šumu raznoraznih stabala. Zalosno i nevjerovatno da u centru jednog grada rijeka izgleda kao zapustena dzungla…a tek smece….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.