Širokobriješka Frama mimohodom sa svijećama odala počast žrtvama Domovinskog rata

Širokobriješka Frama u subotu je na Trgu širokobrijeških žrtava položila zapaljene svijeće u znak sjećanja za sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata.

Članovi širokobriješke Franjevačke mladeži u 20:30 sati sa svijećama su u koloni krenuli od crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije na Brijegu prema središnjem gradskom trgu.

Tu su se s fra Augustinom Čordašem pomolili te održali minutu šutnje za sve žrtve, a potom položili upaljene svijeće na Trgu širokobrijeških žrtava.

Širokobriješka frama ovaj je tradicionalni mimohod napravila u “Večeri sjećanja“, pred 27. obljetnicu pada hrvatskoga grada heroja Vukovara i uspostave Hrvatske zajednice Herceg-Bosne.

Širokobriježani odali počast svim poginulim braniteljima i žrtvama Domovinskoga rata

(www.jabuka.tv)
3 komentara

  • Samo malo dalje bila je sv :misa 25godina od pogibije hr:branitelja dragovoljca pukovnije ABBusic koliko vas je bilo nazocno? Nije bilo kamera…

  • Samo malo dalje odrzala se sv:misa za 25godina od pogibije hrvatskog branitelja dragpvoljca pukovnine A B Busic koliko vas je bilo nazocno? Bice nije bo kamera.

  • Sto si jadan i zadrt zasto ti smeta sto hr mladež pali svijeće tko je znao za misu a i mogli bi svaki dan ici na misu kad bi isli svakom ovdje se pali za cijeli grad za koji je razrušen u kojem su se desila klanja silovanje ubojstva samo zato sto su bili Hrvati ps daj jedno nesto pozitivno nek netko napise nesto i podrzi SVAKA CAST FRAMA SAMO TAKO CUVAJ TE SVOJU VJERU I POSTUJ TE ZRTAVU SVOG NARODA a ove bolesnike sto im sve smeta nek im portal izbaci nekog uhljeba pa nek se svadjaju oko njega bvb

    3
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.