Široki u odličnom ozračju pred nedjeljni derbi, nagradna igra za navijače

Nije bježao od uloge favorita trener Mladina u najavi derbija sa Željezničarom (nedjelja, 20.00 sati), iako izuzetno respektira i poštuje goste.

”Nadam se da ćemo protiv Želje biti na pravoj razini, za razliku od utakmice sa Sarajevom. Uz maksimalno zalaganje i učinak te potporu naših navijača s tribina, vjerujem da ćemo u jednoj zahtjevnoj, ali i gledateljima zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici, doći do sva tri boda i tako na travnjaku naše Pecare opravdati ulogu favorita”, poručio je Mladina na konferenciji za novinare.

Šef struke ”Plavo-bijelih” nije želio otkriti sastav za nedjeljni derbi, odnosno hoće li biti promjena u odnosu na utakmicu sa Sarajevom, nego je tek je pridodao kako je riječ o ”prezahtjevnoj utakmici za povratak oporavljenika” i da za to treba pričekati još tjedan-dva. Istaknuo je kako je momčad, nakon analize pogrešaka počinjenih u utakmici sa Sarajevom, preko tjedna radila na otklanjanju istih i izrazio nadu ”da ćemo naći odgovarajuću taktiku i igru za osvajanje sva tri boda”.

Zvonimir Kožulj također je bio optimističan u najavi nedjeljnog derbija sa Željom, uvjeren da se neće ponoviti pogreške s Koševa te da će on i suigrači ovoga puta biti na visini zadatka.

Za posjetitelje napomena da će od ove utakmice Široki Brijeg – Željezničar biti otvorena i natkrivena sjeverna tribina. Svi gledatelji s kupljenom ulaznicom sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada originalni dres NK Široki Brijeg.

Za očekivati je dobro popunjene tribine, značajnu potporu ”Škripara” i ostalih navijača i simpatizera naše momčadi. Gosti su najavili organiziran dolazak njihovih 100-injak navijača i oni će biti smješteni na istočnoj tribini, dok se ”Škripari” vraćaju u svoj prostor na sjevernoj tribini.

Cijene ulaznica za utakmicu sa Željezničarom:

JUG – 7 KM
SJEVER – 5 KM

Ulaz za djecu je besplatan.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: