Široki se ispuhao protiv Neretvanca – Jabuka.tv

Široki se ispuhao protiv Neretvanca

Nogometaši Širokog Brijega gorak okus nakon jučerašnjeg debakla protiv Croatije iz Zmijavaca oprali su uvjerljivom pobjedom protiv Neretvanca iz Opuzena (8:0) u susretu za 3. mjesto na 17. Memorijalnom turniru Gojko Šušak.

Za momčad trenera Denisa Ćorića pogađali su Antonio Repić u 62. i 67. minuti, Ivan Krstanović u 66. i 74. minuti, Wagner u 12. minuti, Ivan Baraban u 35. minuti, Ivan Crnov u 57. minuti i Stipe Jurić u 77. minuti.

U finalu se od 14.00 sati u Trening kampu ”Musa-Karačić” sastaju Cibalia i Croatia. Utakmica za treće mjesto također je odigrana u spomenutom kampu.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

  • Di ste sada vi dosadni i glupi kritizeri i komentatori 8 0 bravo Široki čestitam na velikoj i sjajnoj pobjedi. Idemo samo Širokii

  • Ako bi vec Barbaric trebao doci, onda bi isto tako trebalo dovesti 4-5 novih igraca jer sa ovim postojecim kadrom ni Ferguson ne bi izvukao vise

  • Hajduk dubrovnik dva puta ponavljas isti komentar sto to govori o tebi da si malouman pa zaboravljas da si provokator pa si vjecito na temi sirokog da si kreten koji misli da nas tvoji komentari pogadaju a to je samo dokaz da je siroki trn u oku mnogima

  • Samo licemjerje može biti trn u oku. Kada vam klub igra dobro dižete igrače u visine, a kada izgubite tada kunete igrače, psujete im rodbinu itd. I tko je trn u oku 55 ha? Osim toga uvjek sam kritiziro upravu Hajduk-a jer slabo rade svoj posao.

  • Ovdje samo ti kritikujes i ponizavasnavijaci bar kritikuju lose a hvale dobro a ti samo kritikujes i ponizavas pa jel ti sprdacina kao pobjedili ha ha visokokvalitetnog protivnika is

  • Naravno da je sprdačina jer teme naslov nije na mjestu po komentaru. A ja sto piše protiv hdz imam na to pravo jer sa HR Branitelj! I svuda ću kritizirati hdz jer su se uoči ovih izbora a i prošlih u jesen 2015 kleli da odustaju od nečasnih radnji i da će pomoć HR NAPAĆENU NAŠU NACIJU. A što rade ništa. Smanjili porez da zarade oni koji imaju visoke plate. Znači njima hdz još daje a sirotinji kurac. Nek je sram plenkovića.. A što ne naredi on da se zatvarju lopovi. Ima tajne službe čemu služe? Da kao u doba tuđmana seratora uhode novinare i prisluškuju siromašne građane, umjesto da prate prisluškuju tajkune i kriminalce. FUJ HDZ GOVNA PJUC.

  • Bravo Ivan Pernar! Svaka čast kapa do poda! Napustio studio HTV 1.Program emisija Nedjeljom u 2. Dobro je rekao da je HR Televizija u službi hdz govana. Sve je njima podređeno. To Pernaru pjuvaj po hdz govnima lopovskim.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.