Široki će na pripreme u Tursku, dogovorene prijateljske utakmice

Nogometaši Širokog Brijega će i ove godine dio priprema za proljetni dio sezone obaviti u Antalyji. Prvotno je bio planiran boravak u Istri, a potom na Makarskoj rivijeri, da bi potom ipak odlučeno da se ide u Tursku od 9. do 19. veljače.

Početak priprema je, kako je ranije i najvaljeno, 11. siječnja 2016., a sve do odlaska u Tursku Široki Brijeg će vježbati na terenima svog Kampa Musa-Karačić.

Prva pripremna utakmica dogovorena je protiv Osijeka u Širokom Brijegu 29. siječnja, a druga protiv Rijeke 2. veljače na Rujevici.

Tri prijateljske utakmice dogovorene su i tijekom priprema u Turskoj – 11., 15. i 18. veljače. Klupska televizija će pokušati relizirati prijenose uživo utakmica iz Turske na službenoj web stranici kluba, priopćeno je s Pecare.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

 • jel mi može netko kazati koliko dodju (novčano) pripreme u turskoj? neka kaže onaj tko zna točno i točan iznos,tko to plaća jel glavni sponzor il ima pomoć i od drugih a opet tko to zna izuzev ljudi u klubu pozz svima SRETAN BOŽIĆ

  • Zavisi gdje ideš, imaš 40 EUR po igraču do 200 EUR , najskupli je prijevoz a ostalo je neusporedivo sa bližim destinacijama. Klub plaća iz proračuna ili neki sponzor ukoliko ima interes.

  • izgleda da su sponzori raspoloženi i voljni a musa daje izjavu kako mu pojačanja ne trebaju,baš mi je taj čovijek čudan,sarajevo se pojačava,zrinjski isto tako,sloboda,a mi će mo kao 4 kandidat u europu jer više nema zainteresiranih, tako je bilo i u dosta prethodnih sezona. objektivno sarajevo je daleko ispred svih,onda zrinjski i slobada a mi smo uz želju 4 po kvaliteti pa ako smo mi sa time zadovoljni onda dobro.uprava u kupnju u zimskom prelaznom roku, nemamo napadača,treba nam kvalitetan igrač ispred solde i po mogućnosti 2 gol igrača,krstanović je najveći promašaj u povijesti kluba,kresinger isto tako a za nas nije ni baraban.pozz SRETNI BLAGDANI SVIM HRVATIMA

   • realno najbolji kadar je na pecari šta sarajevo imaju benku i ništa vise ulog velik pa štite suci i savez zrinjski nose navijaci te velika doza srece sloboda je odlicno složena i vodjena ekipa ali sa tankim kadrom mene je kod nasih najstrase psihe jer nisu naucili se nosit sa prvim mjestom

 • oj lištički komunisti sve se mijenja vi ste isti,koliko ste utakmica bili na pecari,klub se voli i kad gubi i kad loše igra,prema tome ne govorite glupe komentare,a dođete 2-3 puta godišnje na utakmicu i to sa poklonjenom ulaznicom.

 • Kako to nogometasi Sirokog brijega idu na pripreme u Tursku a muslimane ne mozete smisliti? Boze sacuvaj koje licemjerje. Mrzite Zrinjski jer u njemu igraju neki igraci drugih vjera. Nevjerojatno ste licemjerni za izrigati na vas.

   • kako to da je zrinjski uvijek bolji od širokog a ti kažeš da nema zrinjski pare,nisu u zrinjskom ludi da bacaju novce za pripreme kada za te novce mogu kupiti igrača,u širokom misle da imaju neku ekipu a po kvalitetu su 7 ili 8 u bih ligi i ini idu u tursku e svaka čast samo naprijed

 • O LIŠTIČKI KOMUNISTI SVE SE MIJENJA VI STE UVIJEK ISTI,MALO SE ZAMISLITE JESTE LI UOPĆE MJERODAVNI DA KOMENTIRATE IGRU I IGRAČE ŠIROKOG,KOLIKO STE PUTA OVE SEZONE DOŠLI NA PECARU,KLUB SE VOLI I KAD GUBI I IGRA LOŠE .A DOK GOD MOMCI GINU NA TERENU TO JE TO JE DOBRO .POZDRAV LEGENDI KLUBA WAGIJU I SVIM ISTINSKIM ŠKRIPARIMA.

Komentiraj: