Široki Brijeg: Zbog rekonstrukcije akvadukta Borak obustavljena voda u kanalima

U vremenu od 1. ožujka do 1. lipnja 2015. godine zbog izvođenja radova na rekonstrukciji sustava za navodnjavanje doći će do potpune obustave toka vode u vodonatapnim kanalima Borak Lise i Borak Trn.

1. Obavještavamo sve korisnike vode iz glavnih vodonatapnih kanala BORAK LISE i BORAK TRN da će prilikom izvođenja radova na rekonstrukciji sustava za navodnjavanje doći do potpune obustave toka vode navedenim kanalima i to u vremenu od 1. 3. 2015. godine do 1. 6. 2015. godine.

2. Zbog izvođenja predviđenih građevinskih radova na glavnim kanalima potrebno je iz kanala privremeno ukloniti sve postojeće vodo-instalacije i uređaje za zahvaćanje vode.

Vlasnici pumpi i vodo-instalacija u kanalima dužni su iste sami ukloniti odmah nakon zatvaranja vode, a prije početka izvođenja radova.

3. Javna ustanova ‘COMING’ ne preuzima odgovornost za eventualne štete koje mogu nastati na opremi zbog potpunog prestanka toka vode ili izvođenja radova na rekonstrukciji kanala.

4. U skladu s člankom 141. Zakona o vodama, vlasnici odnosno korisnici zemljišta su dužni dopustiti prijelaz preko svog zemljišta osobama koje izvode radove na rekonstrukciji ili održavanju vodnih objekata.

5. Iz Javne ustanove ‘COMING’ zamoljavaju građane i poslovne subjekte za razumijevanje i suradnju na realizaciji ovog vrlo važnog projekta, a za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti u Javnu ustanovu ‘COMING’ osobno (Trg Gojka Šuška) ili na broj telefona 705-582 svakim radnim danom u vremenu od 08 do 14 sati, objavljeno je na službenoj stranici Grada Širokog Brijega.

(www.jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.