Široki Brijeg: Zasadite krastavaca koliko god želite, Nijemci garantiraju otkup!

Poduzeće Kühne sa sjedištem u Hamburgu, vodeća tvrtka u Europi za kiseli program (proizvodnja kornišona – industrijskih krastavaca) trenutno je zainteresirana za uspostavljanje kooperantskih odnosa za proizvodnju i isporuku industrijskih krastavaca – kornišona.

Služba za gospodarstvo, obnovu i razvitak Grada Širokog Brijega poziva zainteresirane poljoprivredne proizvođače da se odazovu prezentaciji projekta vezanog za pokretanje proizvodnje kornišona, odnosno industrijskih krastavaca.

Prezentacija će se održati u srijedu, 1. travnja 2015. godine u Gradskoj vijećnici Grada Širokog Brijega s početkom u 18.00 sati.

Predstavljanje će održati predstavnici firme Kühne iz Hamburga u Njemačkoj i Unije za održivi povratak i integracije Bosne i Hercegovine koji su ujedno i nositelji ovoga projekta u Bosni i Hercegovini, a koji ima za cilj podići kapacitete stanovništva naseljenog u ruralnim područjima BiH.

Za sve one koji uđu u proces proizvodnje osiguran je sadni materijal, tehnička podrška, edukacija i savjetodavne usluge.

Preduvjeti koje moraju ispunjavati poljoprivredni proizvođači su:

1. Pripremljeno zemljište za sadnju

2. Postavljeni stupovi na visini od 1,80 m iznad zemlje

3. Korištenje isključivo sjemena ili rasade koju Kühne stavi na raspolaganje (isto vrijedi i za zaštitna sredstva i gnojivo).

Zajamčen je otkup svih proizvedenih količina! 

(www.jabuka.tv)23 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.