Široki Brijeg: Uspješno održana “Večer hrvatskih skladatelja” u Franjevačkoj galeriji

U Franjevačkoj galeriji u Širokom Brijegu u srijedu navečer održan je koncert Glazbene škole Široki Brijeg pod nazivom “Večer hrvatskih skladatelja”.

Koncert pod nazivom “Večer hrvatskih skladatelja” otvorio je Tamburaški orkestar. Nakon njih nastupili su mnogobrojni učenici izvodeći skladbe na glasoviru, violini, flauti i harmonici.

Franjevačka galerija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Večer prepuna vrhunskih skladbi i izvođača.

Nastupi učenika osnovne i srednje Glazbene škole koji su svoje glazbeno umijeće pokazali izvodeći skladbe hrvatskih skladatelja nagrađivani su dugotrajnim pljeskom, kao i nastup Dječjeg zbora pod ravnanjem Marka Salavarde, Djevojačkog zbora pod ravnanjem Marije Čolak i Tamburaškog orkestra pod vodstvom Joška Sliškovića.

Program za koncert su pripremili Marko Salavarda, Željka Naletilić, Luka Kraljević, Mateja Milićević, Marijana Čutura, Nikolina Vukoja – Pinjuh, Aleksandar Stojanović, Nina Puzić, Joško Slišković i Ante Slišković.

Na samome kraju nazočnima se prigodnim riječima obratila Tonćika Kolobarić, ravnateljica Glazbene škole Široki Brijeg. Izrazila je zahvalnosti svima na velikoj podršci tijekom cijele školske godine.

Također, na samome kraju su podijeljene prigodni pokloni učenicima i profesorima koji su tijekom godine osvajali nagrade na domaćim natjecanjima, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.