Široki Brijeg u finalu bolji od Zrinjskog

Na sportskim terenima Karting kluba Mostar održan je malonogometni turnir za dječake. Natjecatelji su bii raspoređeni u dvije skupine.

Galerija fotografija na linku

Grupu ‘A’ činili su timovi Željezničara, Međugorja, Cima i Zrinjskog, dok su grupu ‘B’ dječaci iz  Širokog Brijega, Sport Talentsa, Mostara i Leotara.

Za plasman od 5. do 8. mjesta u prvoj utakmici borili su se ekipa Cima i Sport talentsa. Konačan rezultat je bio 1:1, dok je u jedanestercima bila bolja ekipa Cima.

U drugoj utakmici susrele su se ekipe Međugorja i Mostara, a konačan rezultat je bio 3:1.

U utakmici za 3. mjesto sastale su se ekipe Željezničara i Leotara, gdje su gosti iz Trebinja nadmašili Sarajlije sa 5:0 U finalu turnira su se sastali Zrinjski i Široki Brijeg, čija je ekipa nadigrala Mostarce sa 3:0.

Najboljim vratarom proglašen je Petar Zovko iz ekipe Širokog Brijega, najbolji strijelac je Faruk Duraković iz ekipe Željezničara sa 10 postignutih golova.

Najbolji igrač je Nikša Šilić iz ekipe Zrinjski, dok je ekipa Željezničara dobila nagradu za fair play.

Leotar je u konačnici zauzeo treće, Zrinjski drugo, a Široki Brijeg prvo mjesto, te su svi osvojili pokale. Turnir su zajedničkim snagama organizirali Karting klub Mostar i HŠK Zrinjski.

(www.bljesak.info)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.