Široki Brijeg: U dvije prometne nesreće sudjelovalo pet automobila

Na magistralnoj cesti M6.1 Mostar – Široki Brijeg u mjestu Knešpolje i Dobrič oko 14:00 sati dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je sudjelovalo pet automobila.

Prva nesreća dogodila se u Knešpolju ispred svadbenog salona ‘Sunce’ u kojem su sudjelovala tri automobila, a svega nekoliko minuta poslije u blizini kapelice svetog Ante u Dobriču dogodila se druga prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila.

Fotograf portala Jabuka.tv zabilježio je prometnu nesreću u Knešpolju u kojoj su sudjelovala tri automobila. Tijekom srijede pokušat ćemo dobiti službene podatke iz MUP-a ŽZH o okolnostima nesreće.

Promet je jedno vrijeme bio u potpunosti obustavljen, a nakon dolaska policijskih službenika PU Široki Brijeg, koji su regulirali promet, odvijao se naizmjenično, jednom prometnom trakom, a u 14:35 sati otvoren je u oba smjera nakon što su automobili uklonjeni s ceste. Kako smo saznali na licu mjesta, nije bilo ozlijeđenih, a na automobilima je nastala manja materijalna šteta.

Za vrijeme očevida stvorile su se kilometarske kolone u oba smjera, a promet je ubrzo normaliziran.

prometna_knespolje_srpanj_1

prometna_knespolje_srpanj_5

prometna_knespolje_srpanj_2

prometna_knespolje_srpanj_3

prometna_knespolje_srpanj_4

(www.jabuka.tv)